Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Dove Intense Repair 60 Second Treatment Shot: test het zelf en raak overtuigd!

doveintenserepair.png

DoveIntenseRepair90% van de vrouwen die voor Margriet en Dove de intensieve werking van Dove Intense Repair 60 Second Treatment Shot testten, vindt haar haar na gebruik van deze boost sterker, hersteld en gezonder.

Het testpanel was samengesteld uit vrouwen met uiteenlopende haartypes – en dus verschillende behoeftes. Van tevoren vond 98% van de Margriettesters dat gezond haar maakt dat je je goed en mooi voelt. Toch was toen slechts 8% van het testpanel tevreden met haar haar en noemde het gezond.

 

Ná het gebruik van Dove Intense Repair 60 Second Treatment Shot geeft maar liefst 90% van de Margriettesters aan haar haar sterker, hersteld en gezonder te vinden. “De shot gaf mijn haar een heerlijke boost, echt een verwennerij voor je haar!”

 

Daarnaast geeft 91% aan het product misschien of zeker aan te schaffen na deze test. Het testpanel waardeert Dove Intense Repair 60 Second Treatment Shot met een 8,1! “Dove Intense Repair 60 second treatment shot geeft mijn haar een zacht en stralend gevoel.”, aldus een enthousiaste deelnemer van het testpanel.

 

Actieve werking

Dove Intense Repair 60 Second Treatment Shot geeft het haar een intensieve boost. De actieve ingrediënten herstellen je haar en maken het sterker in slechts 60 seconden! Dit ‘haarshot’ maakt onderdeel uit van de Dove Intense Repair-productenlijn. Dove Intense Repair helpt het haar diep van binnen te herstellen, voeden en beschermen met gepatenteerde Keratin Repair Actives. De Dove Hair Intense Repair-lijn versterkt het haar op celniveau en voorkomt tegelijkertijd het ontstaan van gespleten haarpunten en haarbreuk. Daardoor kun je zorgeloos zwemmen, zonnen, kortom, al die dingen doen waarvan je dacht dat ze slecht zijn voor je haar.Dove Intense Repair 60 second treatment shot geeft mijn haar extra verzorging en glans.”

 

Ben jij ook zo benieuwd naar de resultaten van het Dove Margriet Go Fresh testpanel? Lees hier de resultaten.

Ontdek het verschil van Dove op www.nl.dove.com.

Ook interessant