Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Doe mee met de Margriet Fit Challenge!

button.jpg

Welkom bij de Margriet Fit Challenge, fantastisch dat je deelneemt! Tijdens deze 60 dagen zal je een heleboel informatie ontvangen en hopelijk enorm worden geïnspireerd om jouw voedingspatroon voor eens en voor altijd te verbeteren. Er zijn zoveel adviezen, ‘dieet regels’ en boeken dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En ondanks dat er zoveel informatie is, lijkt afvallen en ‘lekker in je vel  zitten’ moeilijker dan ooit.

 

Wat kun je verwachten tijdens deze 60 dagen Fit Challenge?

1. Een dagelijkse voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout, bekend van het boek In 28 dagen van gifbelt naar tempel.

2. Een dagelijkse bewegingsvideo van wel-being coach Carlos Lens, trainer van veel bekende Nederlanders.

3. Iedere dag een gezond recept

4. Laat je persoonlijk coachen in het wekelijkse spreekuur op maandag van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Log in via deze link op Facebook en stel je vraag tussen 19.00 – 20.00 uur.

5. Ervaringen uitwisselen met andere Challenge deelnemers? Word lid van onze speciale Challenge Facebook groep

 

Vind je het handig om deze  tips dagelijks in een nieuwsbrief te ontvangen? Schrijf je dan hier gratis in:

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Vind jouw weg in de jungle van voeding

Detox-coach Jacqueline van Lieshout: ”Ik wil je graag tijdens deze Fit Challenge uitgebreid informeren over voeding. Wat je koopt, hoe je het bereidt en welke keuzes je nu het beste kunt maken. We gaan zeker geen calorieën tellen of je strakke weekplannen sturen. Mijn doel is om je een blijvend bewustzijn te geven van wat je eet en wat dat met je doet, geen tijdelijke oplossing. Dat is het probleem met nagenoeg alle diëten, het is als lenen met rente, je valt 10 kilo af maar komt er daarna 12 bij. Daar schieten we niets mee op natuurlijk!

Ook wil ik je graag alles vertellen over gluten, koemelk, suiker, ingrediënten, vetten, verschillende diëten en je helpen ook voor jouw gezin de beste keuzes te maken. Op jouw eigen manier en hoe het bij jou past. Verschillende thema’s komen aan bod zoals veel recepten, écht koken, jij en je gezin en supplementen. Het is van belang dat je weet wat je in je boodschappenmandje doet en wat er zoal in je kast staat. Dat je weet wat er nu eigenlijk écht in de producten zit die je koopt en eet. Bewust kiezen, inkopen, koken en eten, daar gaat het om. En afvallen zal dan in veel gevallen een automatisch gevolg zijn. Je beter voelen, er veel beter uitzien, beter slapen, meer energie en ga maar door. Heerlijk toch? Ik kijk ernaar uit om 60 dagen lang samen aan de slag te gaan!”

 

 

 

Ook interessant