Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Doe iets aan gehoorproblemen!

zo-voorkom-je-problemen-met-je-oren.png

– In samenwerking met Specsavers –

Ons gehoor gaat naarmate we ouder worden achteruit. En dat kan vervelende consequenties hebben. Zoals niet meer mee kunnen doen aan gesprekken of gevaarlijke situaties in het verkeer. Er is zelfs bewijs dat gehoorverlies de kwaliteit van leven vermindert. Gelukkig is er een oplossing: een hoortoestel! Begin je hier zelf last van te krijgen of ken je iemand, doe er dan wat aan!

Janny gaat graag met haar vriendin Hellen op pad, toch begint ze te merken dat haar vriendin haar niet hoort als ze bepaalde dingen zegt of vraagt. Eerst gingen ze samen lekker uiteten, maar door de rumoerigheid in het restaurant kan Hellen dit niet aan en wilt ze graag thuis koken. Bekijk onderstaande video om te zien wat gehoorproblemen voor vriendschappen kan betekenen.

Twijfel je over je gehoor of over die van iemand anders, kom dan eens langs!
Als je gehoorproblemen hebt – of denkt te hebben – stap dan eens binnen bij Specsavers voor een hoortest. Bij Specsavers werken gediplomeerde audiciens. Zes dagen per week kun je een afspraak maken voor een gratis hoortest. Hiervoor heb je geen verwijsbrief van de huisarts of KNO arts nodig. Kijk snel naar de dichtstbijzijnde hoorwinkel bij jou in de buurt.

Ook interessant