Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Lage weerstand? Deze vitamines kunnen je helpen

da-margriet2.png

  – In samenwerking met DA

Tijdens de donkere maanden van het jaar kost het vaak meer moeite om je weerstand op peil te houden. Een vitaminetekort kan de oorzaak zijn. DA helpt je met haar energie en weerstand producten de winter door.

Advies van de deskundige

Natasja Nas is erkend drogist en heeft sinds drie jaar haar eigen DA-Mooi drogist in Rosmalen. Daarvoor werkte zij bijna vijf jaar als marketeer binnen de drogisterijbranche. In deze video en met onderstaande tips geeft ze advies over hoe je je weerstand op peil kunt houden deze winter.

1. In het zonnetje

“Een gebrek aan daglicht komt in de winter eerder voor. Het kan dan goed zijn om wat extra vitamine D te gebruiken. Deze capsules zijn hiervoor ideaal!”
(New Care Vitamine D3, 75mcg, € 19,95)

2. Bruisend nieuw jaar

“Met een dagelijkse dosis van deze bruistabletten met sinaasappelsmaak wordt je natuurlijke energie in jouw lichaam geactiveerd. Vitamine C zit in fruit (citrusfruit, kiwi’s, bessen en aardbeien), groente en aardappelen. Om vitamine C zoveel mogelijk te behouden, is het belangrijk om groente in weinig water te koken en niet langer dan nodig is.”
(DA Vitamine C Bruis, € 3,19)

3. Voel je relaxed

“Met een dagelijkse dosis MetaRelax verminderd jouw vermoeidheid en daalt je stressniveau! Ook helpt dit product bij een normale werking van de spieren.”
(Metagenics MetaRelax, € 15,99)

4. Het smaakt naar… frambozen!

“Kan jouw weerstand wel een steuntje in de rug gebruiken? Deze lekkere kauwtabletten met frambozensmaak dragen bij aan extra energie en helpen bij sneller herstel na ziekte.”
(A.Vogel Echinaforce Forte met Vitamine C, € 14,99)

5. Energie in een potje

“Vitamine B12 draagt onder andere bij aan het zenuwstelsel en immuunsysteem. Als er onvoldoende vitamine B12 in het lichaam beschikbaar is, kunnen problemen en klachten ontstaan, zoals vermoeidheid en problemen met geheugen en concentratie. Een extra steuntje, juist nu.”
(DA Vitamine B12, € 3,25)

DA, goed in je vel

DA staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor vriendelijke service en een inspirerend assortiment. Als je lekker in je vel zit, sta je positief in het leven. Samen met DA worden we allemaal een beetje gezonder en krijgen we meer energie. Meer weten? Kijk voor het hele assortiment op DA.nl.

Ook interessant