Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Dansles en workout in je woonkamer

dansles-hoofd.gif

Dansen en sporten in een groepsles is een geweldige manier om in beweging te blijven. Toch schiet het er vaak bij in om richting de sportschool te gaan. Probeer daarom eens een dansles of stevige workout, gewoon vanuit je woonkamer. Nog lekker budget ook!

Dansles-hoofdOnline staan duizenden filmpjes met complete danslessen en workouts. De één nog leuker dan de ander. Zet je computer op een plek waar je de ruimte hebt om te bewegen en zorg voor goed geluid. Het swingen kan beginnen!

30 minuten cardio
Een echte stevige training krijg je door het volgen van deze cardio workout. Span je 30 minuten in, daarna zul je het gevoel hebben dat je écht wat hebt gedaan.

Zumba
Ontzettend populair en een goede workout. Doordat je veel sensuele bewegingen maakt, train je veel spieren in je lichaam die je normaal niet zo snel gebruikt. Naast de training is deze manier van dansen ook goed voor je zelfvertrouwen: je voelt je op en top vrouw! Kun jij dit al bijhouden?

20 minuten yoga
Heerlijk ontspannen maar toch inspannen met deze 20 minuten yoga. Zo word je lenig en fit.

Naar de sportschool

Mocht hier niet tussen zitten wat je zoekt, kijk dan gewoon eens rond op het internet. En mocht je toch genoeg tijd hebben om naar de sportschool te gaan, vraag daar dan naar informatie over de lessen. Meedoen in de groep zorgt voor motivatie en is bovendien erg gezellig!

Ook interessant