Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Wat wens jij voor je geliefden?

lg1511_margriet_header_714x357px_vaderzoon-2.jpg

– In samenwerking met Daisylist –

Je wilt er eigenlijk niet over nadenken, en tóch moet je het doen. Want wat als je er zelf niet meer bent, maar het leven van je geliefden gaat verder. Heb jij nog wensen voor ze? Wat wil je dat ze meemaken? En bereiken? Deze dingen zet je op je Daisy List.

Iedereen kent wel de Bucket List; een lijstje met dingen die je zeker nog wil doen voordat je doodgaat. Maar wat zijn je wensen na je dood? De Daisy List is je persoonlijke wensenlijst voor als je er zelf niet meer bent. Vul je Daisy List in en kom erachter wat mensen die écht belangrijk voor je zijn nog te wensen hebben.

Op daisylist.nl maak je je eigen wensenlijst aan. Hier ontdek je of jouw wensen overeenkomen met die van de rest van Nederland. Er je vindt er inspirerende filmpjes, zoals deze:

Wensen waarmaken

De Daisy List is een initiatief van verzekeraar Legal & General. De Daisy List laat zien dat de meeste mensen wensen voor hun nabestaanden hebben. Soms kosten die wensen geld; Legal & General biedt oplossingen om dit te realiseren. Legal & General heeft ook een handige tool om te berekenen hoeveel je nodig zult hebben om je wensen waar te maken.

LG1511_Banner_683px

 

Ook interessant