Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Buikje weg met bankhangen?

bank.png

De winterreflectie: we balen wat van de kilo’s, de winterblues vliegt ons om de oren en we willen een gezondere levensstijl. In samenwerking met Startpagina.nl hielden we een onderzoek om te kijken waar onze grootste complexen liggen. En wat we eraan gaan doen! Wat blijkt? Goed nieuws: los van ons buikje zijn we best happy met onze looks!

Tevreden met je lijf

Op de vraag of je iets wilt veranderen aan je lijf antwoordt maar liefst 36 procent helemaal tevreden te zijn met haar lichaam. De meerderheid, 38 procent, wil echter toch echt graag wat veranderen aan hun rolletjes op de buik. Slechts 7% wil graag de borsten aanpakken en een andere kleine 7% wil iets veranderen in het gezicht. Een grote tevredenheid, los van het buikje!

Exit buik

Oké, we willen die buik dus aanpakken. Maar hoe dan? Sporten is niet echt favoriet. 55% duikt zelden tot nooit de sportschool in. En 24% kiest liever voor ‘bankhangen’.  Tip: kijk eens bij onze Fit Challenge. Gedurende 60 dagen zul je een heleboel informatie ontvangen en hopelijk worden geïnspireerd om je voedings- en bewegingspatroon voor eens en voor altijd te verbeteren. Een platte buik in no-time! Zonder veel poespas.

Choco-holics

Goede voeding is hiervoor een goed uitgangspunt. Wat blijkt? Maar liefst 52% probeert gezond te eten. We zijn dus al bewust bezig. Maar, van chocolade wordt niet afgeweken! 33% zegt dat chocola de grootste ‘zwakte’ is qua eten.
Onze voedingscoach Jacqueline van Lieshout geeft je in de Fit Challenge gemakkelijke tips en handige informatie over gezonde voeding, zodat je de (pure) chocolade echt niet altijd links hoeft te laten liggen! Maak dat af met de snelle work-out van Carlos, en dan kan bankhangen heus door de vingers worden gezien, toch?

 

Bron: Startpagina

Ook interessant