Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Hoe boeken je geest kunnen openen

boeken.jpg

BoekenBen jij ook zo’n fan van TED-lezingen? Korte verhalen van mensen die de moeite waard zijn om te delen. Interessante inzichten en inspirerende sprekers. Veel TED-lezingen zijn in het Engels, maar er is ook een kanaal waar je lezingen met Nederlandse ondertiteling kunt bekijken. Wij hebben er alvast een voor je uitgekozen. 

Vandaag: Inspirerend verhaal van Lisa Bu

Wat gebeurt er als kinderdromen niet uitkomen? Terwijl Lisa Bu zich aanpast aan haar nieuwe leven in Amerika, gebruikt ze boeken om haar geest te verruimen en een nieuwe levensweg uit te stippelen. Ze deelt haar unieke kijk op lezen in deze persoonlijke speech over de magie in boeken. Meest bijzondere uitspraak? “Het doel van dromen is niet het uitkomen”.

 

Lekker in je vel – tip van de dag

We willen het allemaal: vrolijk door de dag heen fietsen, liefdevol genieten van kleine momentjes en het meeste uit ons leven halen. En dat op een manier die bij ons past. Daarom verrast Margriet je iedere dag met een mooie spreuk of een grappig filmpje. Zodat jij even een momentje hebt om hier bij stil te staan. Carpe diem!

Wat vind jij?

Laat een reactie achter of praat verder op onze Facebook pagina. Volg Food & Health redacteur Anne-Lieke op Twitter, zo heb je altijd de fijnste lekker in je vel-tips bij de hand!

Ook interessant