Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Afvallen? Elinor raakte 45 kilo kwijt!

weight-watchers.png

Elinor (30), getrouwd en moeder van tweeling Evi en Liv (3), was haar hele leven veel te zwaar. Toen ze moeder werd besloot ze dat ze wilde afvallen, voor haar dochters.

“Ik ben altijd te zwaar geweest. Op mijn vijftiende had ik al maat 40-42. Omdat ik lang ben en overal even vol was, geloofden mensen meestal niet dat ik 120 kilo woog. Ik volgde alle diëten en probeerde allerlei sporten uit, maar uiteindelijk miste ik de drive om door te zetten. Voor mijn bruiloft lukte het om met Weight Watchers achttien kilo af te vallen. Ik kreeg veel complimenten. Pas toen ik zwanger was van de tweeling maakte ik echt de klik. Ik wilde een slanke, energieke moeder zijn, dus ging ik toen ik klaar was met borstvoeden terug naar Weight Watchers; hun methode past het best bij mij. Ik kan zelf bepalen wanneer ik eet en ben vrij in de keuzes die ik maak, zolang het verantwoord is. Ik stopte met fastfood eten en met snoepen. Alleen tijdens het weegschaalmoment gunde ik mijzelf twee zakjes Weight Watchers-chips. Toen mijn dochters één jaar waren, woog ik dertig kilo minder. In totaal ben ik in twee jaar tijd 45 kilo afgevallen.”

‘Ik wilde een slanke, fitte moeder zijn’

weight-watchers-afvallen“Gezond eten is nu een levensstijl. Ik sport ook veel en ik blijf naar Weight Watchers gaan. Mijn coach Els heeft mij geweldig geholpen de afgelopen jaren. Een stabiel gewicht behouden is nu mijn doel. Ik blijf punten tellen, dat geeft me een steuntje in de rug. Winkelen is nu eindelijk leuk. In het begin pakte ik maat XL automatisch uit het rek, en dan bleek ik S te passen! Maar het belangrijkste is dat mijn dochters een gezonde moeder hebben. Ik kan met ze spelen en rennen zonder uitgeput te raken. Dat is echt goud waard.”

Ook interessant