Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Last van acne? Dit kan je helpen!

acne-bestrijden.png

Als je last hebt van acne, krijg je vaak te horen dat je je huid goed schoon moet houden en vooral geen chocolade mag eten. Maar helpt dat echt? Alles over acne op rij!

Wat is acne?

Acne vulgaris, in de volksmond jeugdpuistjes genoemd, is een van de meest voorkomende huidproblemen bij tieners en volwassenen. Het ontstaat op een vette, gevoelige huid waar veel talgkliertjes bevinden. Deze talgkliertjes kunnen verstopt raken als er te veel talg wordt geproduceerd. Doordat het niet kan ontsnappen, raken de poriën verstopt en ontstaan er mee-eters. Door bacteriën kan het vervolgens voorkomen dat de verstopte mee-eters gaan ontsteken, waardoor er af en toe een grote en pijnlijke ontstekingen ontstaan.

Wat zijn de oorzaken van acne?

De oorzaken van acne bij volwassen variëren. Bij volwassen vrouwen zijn de hormonen de belangrijkste oorzaak bij het ontstaan van acne, maar daarnaast wordt ook de aanwezigheid van bacteriën, stress en genetische factoren in verband gebracht met het ontstaan van acne.

Hoe kun je acne behandelen?

Zoals hierboven aangegeven wordt acne veroorzaakt door divere factoren. Gelukkig bestaan er diverse middelen om acne aan de pakken. Zo kun je veel cosmetische crèmes proberen, maar ook medische producten die geschikt zijn voor een acne gevoelige huid, zoals bijvoorbeeld de producten van Gladskin. Glaskin Acne is een medisch hulpmiddel.

Bijzonder aan deze producten is dat ze zich richten op de slechte bacteriën, in medische termen de Staphylococcus aureus bacterie genoemd. Deze bacterie is verantwoordelijk voor de meerderheid van alle bacteriële infecties op de huid. Bij mensen met acne blijkt het aanpakken van uitsluitend deze ongewenste bacterie al resultaat op te leveren. Het resultaat is dat de huid gekalmeerd wordt, onzuiverheden, puistjes en roodheid verminderd wordt en nieuwe puistjes en ontstekingen kunnen voorkomen worden.

Tijdens het gebruik van de Gladskin Acne producten worden de goede bacteriën juist met rust gelaten. Dit vormt een belangrijk verschil met het gebruik van antibiotica en andere agressieve middelen. Het is daarom ook raadzaam om bij chronische huidaandoeningen, waarbij de aanwezigheid van S. aureus een rol kan spelen, als eerste Gladskin in te zetten. Omdat Gladskin alleen de S. saureus bacterie aanpakt, zal Gladkin Acne helaas geen effect teweeg brengen als deze bacterie geen rol speelt. Uit gebruikerservaringen blijkt dat 84% vermindering ziet van hun acne.

acne-gladskin

Hoe gebruik je Gladskin Acne?

Voor een goede werking is het wel van belang dat je Gladskin Acne op de juiste manier gebruikt.

  • Gebruik Gladskin Acne consequent twee- tot driemaal daags op een huid die vrij is van andere middelen, zoals poeders, crèmes of make-up
  • Breng Gladskin Acne aan op- en rond de acne plakken (dik aanbrengen is niet nodig)
  • Laat dit ongeveer 5 minuten inwerken
  • Daarna kun je eventueel andere verzorgingsproducten gebruiken

Tip: Als  je een droge huid hebt, dan kan het zijn dat je huid trekkerig aanvoelt na het gebruik van Gladskin Acne gel. Gebruik dan ook Daily Care crème van Gladskin, dit is een vochtregulerende crème dat uitdroging kan voorkomen.

>> Kijk voor meer informatie op gladskin.com. Actuele feedback van gebruikers is te vinden op gebruikersreviews.gladskin.com

[customfield]tracking[/customfield]

Ook interessant