Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

De 6 beste kledingtips van Dyanne Beekman

1175038_639206122766474_1995165317_n.png

Rood een te gedurfde kleur? Welnee! Rood staat iedereen en maakt je kledingkast helemaal compleet. Ga aan de slag met deze Dress Red Day kledingtips van Dyanne Beekman!

Samen in het rood

Dress Red Day is de dag waarop de Hartstichting alle vrouwen in Nederland oproept om rood te dragen en zo aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten, wereldwijd doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Hoe meer vrouwen op Dress Red Day, 29 september aanstaande, rood dragen, hoe groter het alarmsignaal wordt. Vandaar dat de Hartstichting iedereen oproept om SAMEN in het rood te gaan: samen met vriendinnen, moeder/dochter, collega’s, etc. Door rood te dragen laat je zien dat je zelf bewust bezig bent met je eigen gezondheid en dat je alert bent op de symptomen en signalen van hart- of vaatziekten.

1. Een vest combineert altijd!

Bordeauxrood is een prachtige kleur om te dragen. Een grof gebreid vest is het ideale beginpunt om combinaties te proberen.

2. Elegant én soepel; het kan!

Je moet er netjes uitzien, maar hebt geen idee wat je aan moet? Kies dan voor een soepel vallende top. Klaar voor een succesvolle dag!

3. Hemdjes: niet alleen maar praktisch

Onmisbaar voor iedere vrouw! Vanaf nu draag je altijd een hemdje onder je kleding. Afgesproken? Het absorbeert bij warmte en het maakt je ook nog eens slanker!

4. Slanker zonder skinny

Vind je een skinny jeans te heftig, maar wil je wel slanker ogen? Dan is deze jeans ideaal voor jou. Iets hoger in de taille, zodat je buikje er netjes in voelt.

5. Leer kun je leren!

Once you go leather, you won’t find anything better. Een leren broek is een prima investering. Heb je eenmaal leer gedragen, dan wil je echt niet anders meer. Alleen al omdat je het bijna het hele jaar kan dragen! Het goudkleurige ritsje in de bilnaad van deze broek geeft het ook nog eens een speels effect.

6. Een ceintuur als perfect sluitstuk

Dit bordeauxkleurige ceintuur geeft je net wat extra’s aan je outfit. De kleur hoeft verder niet terug te vinden te zijn in de rest van je outfit. Een fraai subtiel sluitstuk voor jouw Dress Red Day!

VestBlouseTopjeSkinny-jeans

Leren-broek

Riem

Laat je zien!

We zijn benieuwd naar hoe jij in het rood gekleed gaat. Laat het zien op de Dress Red Day Facebookpagina. Daar zie je ook een sneak preview van de jurk die Dyanne voor Dress Red Day heeft gemaakt en lees je hoe je deze kunt winnen!

Ook interessant