Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

5 gezonde vragen aan Vivian Reijs

gezonde-vragen-aan-vivian-reijs.png

In de nieuwe rubriek ‘5 gezonde vragen aan…’ vragen we onbekende en bekende personen naar hun (gezonde) leefstijl. We trappen af met presentatrice, voedingscoach en hormoontrainer Vivian Reijs. Wat doet zij om gezond en in vorm te blijven?

Hoe start jij de dag?

Met een groot warm glas water met citroen en daarna een lekkere groene smoothie, bijvoorbeeld die met spinazie, kokoswater, avocado, blauwe bessen, chiazaden en tarwegraspoeder. Het recept staat op mijn website.

Welk tussendoortje zit er altijd in je tas om te voorkomen dat je gaat snoepen?

Ik heb altijd een reepje van mijn eigen purechocoladelijn in mijn tas. Ik ben de grootste chocoholoc die er is. Mijn chocolade bevat 74 procent cacao en is gezoet met stevia. Hierdoor blijft mijn bloedsuikerspiegel stabiel. Echt mijn ideale tussendoortje.

Hoe blijf je in vorm en fit?

Ik doe aan bikram yoga en crossfit. De perfecte combinatie van kracht en souplesse voor je lichaam. En die cellulitis smelt echt weg.

Wat is jouw geheim voor een platte buik?

Ik eet geen gluten en ook bijna geen suiker en koemelk. Dat scheelt alles! Vooral sinds ik tarwe uit mijn voedingspatroon heb geschrapt, heb ik nooit meer een opgezette buik gehad.

Je bent naast voedingscoach ook hormoontrainer. Heb je tips voor vrouwen die in de overgang zitten?

Eet zo weinig mogelijk gluten, koemelk en suiker. Deze kunnen de hormoonhuishouding verstoren. Eet heel veel groente, noten, vette vis, fruit en lekkere groene smoothies. En beweeg! En geniet, dat is misschien wel het allerbelangrijkst! Probeer stress te vermijden en te genieten en dankbaar te zijn voor het ouder worden. Count your blessings.

———

Meer over Vivian Reijs
Op Vivonline.nl inspireert en helpt Vivian Reijs mensen in hun zoektocht naar gezondheid, omdat ze zelf heeft mogen ervaren wat een gezonde leefstijl met je lichaam kan doen. Vivian is van mening dat gezonder eten, regelmatig bewegen en een positieve mind jouw leven kan omtoveren tot een happy, healthy life. Aan de website is ook een webshop gekoppeld waar je onder andere vitamines, superfood en de Viv chocoladelijn kunt kopen.

Ook interessant