Winnen! 9x zomervakantie naar SalzburgerLand

Deel dit artikel:

Een dagje in de frisse berglucht wandelen over de alpenweides. Tussendoor lekker lunchen bij zo’n typische berghut. Genieten van het uitzicht op besneeuwde toppen. Of een relaxte fietstocht met een e-bike en aan het eind van de dag heerlijk uitpuffen op een terrasje op het dorpsplein… Het zijn van die vakantiedagen waar je blij van wordt. Nog blijer word je als je deze vakantie kunt winnen!

5 toppers

In Saalfelden Leogang is veel meer te doen dan in een vakantie past: vierhonderd kilometer aan wandelpaden, het grootste bikepark van Europa… Of kies voor Zell am See-Kaprun: van drieduizend meter hoge bergen en een gletsjer tot het prachtige Zellermeer en alles wat er tussenin ligt. In de Tennengau is het rustiger en kun je wandelen en fietsen combineren met heerlijk eten: de Tennengau is niet voor niets de ‘culinaire’ regio! Klimmen, ziplinen, e-mountainbiken of gewoon lekker een stuk lopen, dit alles doe je in Wagrain-Kleinarl, een superveelzijdig gebied midden in SalzburgerLand. Saalbach Hinterglemm ten slotte, is de plek waar de hele dag door van alles is te doen voor alle leeftijden. Iedereen heeft hier een heerlijke tijd!

Win een vakantie!

Op www.salzburgerland.com maak je kans om een van de negen zomervakanties te winnen. Een week lang met z’n tweeën heerlijk worden verwend in een tophotel, met ook nog eens gratis ontbijt en diner! Meedoen kan tot 30 juni.