Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Even delen

Even delen: ‘Wat ben ik dankbaar voor deze twee lieverds in mijn leven’

group-of-four-cheerful-senior-people-two-men-and-two-women-having-fun-sitting-at-table-and-playing-bingo-game-in-nursing-home.jpg

Alleenstaande moeder Anita Wiersma is gescheiden en had nog geen ruimte voor een nieuwe relatie. Met een nieuwe vriendschap verrijkte ze haar leven. Op reis leerde ze een geweldige collega beter kennen.

Sindsdien heeft ze dagelijks contact met haar collega en zijn man. Ze leven met elkaar mee en hebben regelmatig buikpijn van het lachen.

‘Mijn tijd komt nog wel’

“Elf jaar geleden ben ik gescheiden, waarna de zorg voor onze nog jonge kinderen grotendeels op mij neerkwam. Voor een nieuwe relatie had ik geen ruimte, wat ik soms jammer vond/vind, maar ik wist ook: mijn tijd komt nog wel. Bovendien heb ik wel mensen ontmoet, die op een ándere manier mijn leven hebben verrijkt.

Lees ook:
Even delen: ‘‘Dit zal mijn laatste uitzicht zijn’, zei hij toen ik de kerstboom neerzette’

Puberperikelen thuis

Zo vloog ik (50) tweeënhalf jaar geleden – ik ben stewardess – met een geweldige collega Rutger (29) naar Kuala Lumpur. We zijn vrienden geworden en ook met zijn man Stef kan ik het heel goed vinden. We lachen wat af en leven met elkaar mee. Ik vertel als alleenstaande moeder bijvoorbeeld over de puberperikelen bij mij thuis. Zij delen met mij nu het proces dat ze doormaken bij het adopteren van een kindje.

Vriendschap is goud waard

Wat ben ik dankbaar voor deze twee lieverds in mijn leven, met wie ik dagelijks even contact heb en die mij vaak buikpijn van het lachen bezorgen. Zo’n vriendschap is goud waard.”

Ook even wat delen?

Heb jij ook een grappige, inspirerende of bijzondere ervaring die je wil delen? Er wordt integer en vertrouwelijk met je bericht omgegaan. Mail naar redactie@margriet.nl o.v.v. ‘Praat Mee’.

Beeld: Getty Images

Ook interessant