null Beeld

Zó krimpt je bacon niet meer

Voel je wel wat voor een versgebakken eitje mét bacon? Dat is ook heerlijk als lunch. Je bakt de bacon in de pan, maar dan zie je het gebeuren: de bacon krimpt waar je bij staat. Er blijft bijna niks van over! Zonde, want áls je dan zo'n eitje met bacon eet, wil je ook genieten van een paar flinke (uit)gebakken plakken. Gelukkig bestaat daar een heel simpel trucje voor.

Ook leuk om te lezen.

Doe inspiratie op voor de feestdagen.

Dit kun je allemaal maken met wijnkurken

Zelf maken: moderne adventkrans

6x tafeldektips voor kerst

Bekijk dit ook.

Zo maak je een robuuste kaarshouder:

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden