null Beeld

Wraps met rundergehakt

Ingrediënten

300 g rundergehakt - versgemalen zout en peper - 1 grote rode ui - 1 rode paprika - 1 teen knoflook - 1 blikje witte bonen (350 g) - 4 wraptortilla's - zakje gesneden ijsbergsla - 65 ml zure room - potje milde salsa

Zo maak je het!

Bak het gehakt rul en maal er zout en peper boven. Snijd de ui en de paprika in kleine stukjes. Bak beide 2 min. mee en pers de knoflook erboven uit. Schenk er 1 el bovenkocht bij en laat nog 3 min. pruttelen. Laat de bonen uitlekken en warm ze mee.* Verwarm de oven voor op 175°C. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen. Vul de tortilla's met wat sla, een lepel saus, wat zure room en een lepel salsa. Rol ze op, steek er 2 prikkers in en snijd ze diagonaal door.

* Kan helemaal van tevoren gemaakt worden.

Extra informatie

Bereidingstijd: 20 min.

Calorieën: 510

Streep-je-Slank vakjes: 51

Variatietip

Voeg voor extra smaak wat maïs toe. Voor een blik maïs reken je 7 vakjes extra, wanneer je een kolf maïs gebruikt, moeten er 12 vakjes gerekend worden.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden