Wraps met rundergehakt
Ingrediënten
300 g rundergehakt - versgemalen zout en peper - 1 grote rode ui - 1 rode paprika - 1 teen knoflook - 1 blikje witte bonen (350 g) - 4 wraptortilla's - zakje gesneden ijsbergsla - 65 ml zure room - potje milde salsa
Zo maak je het!
Bak het gehakt rul en maal er zout en peper boven. Snijd de ui en de paprika in kleine stukjes. Bak beide 2 min. mee en pers de knoflook erboven uit. Schenk er 1 el bovenkocht bij en laat nog 3 min. pruttelen. Laat de bonen uitlekken en warm ze mee.* Verwarm de oven voor op 175°C. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen. Vul de tortilla's met wat sla, een lepel saus, wat zure room en een lepel salsa. Rol ze op, steek er 2 prikkers in en snijd ze diagonaal door.
* Kan helemaal van tevoren gemaakt worden.
Extra informatie
Bereidingstijd: 20 min.
Calorieën: 510
Streep-je-Slank vakjes: 51
Variatietip
Voeg voor extra smaak wat maïs toe. Voor een blik maïs reken je 7 vakjes extra, wanneer je een kolf maïs gebruikt, moeten er 12 vakjes gerekend worden.