null Beeld

Weekmenu 35 donderdag – Griekse aardappelschotel met feta

Categorie: vlees Keuken: Grieks

HOOFDGERECHT - 4 PERSONEN

15 MIN. + 20 OVENMIN. (ca. 395 kcal p.p.)

Ingrediënten

3 el olijfolie

2 zakken Griekse aardappelschotel (à 450 g, diepvries)

1 gele paprika, in ringen

3 tomaten, in plakjes

100 g feta

1 tl gedroogde oregano

ovenschaal (inhoud 1,5 l), ingevet

Bereiding

Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de aardappelschotel 10 min., schep regelmatig om. Verwarm intussen de oven voor tot 200 ºC. Schep de aardappelschotel in de ovenschaal. Leg de paprika en tomaat op de aardappel en verkruimel er de feta boven. Bestrooi met de oregano en sprenkel er de laatste el olijfolie over. Bak de aardappelschotel 20 min. in de voorverwarmde oven.

Tip

Geef er nog een frisse wittekoolsalade bij.

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden