Weekmenu 34 Donderdag – Ovenschotel Bieslook-roomsaus met broccoli
Bekijk het recept!
HOOFDGERECHT - 4 PERSONEN
15 MIN. +30 OVENMIN. (ca. 625 kcal p.p.)
Categorie: vlees Keuken: Hollands
2 zakjes Bieslook Roomsaus
1 stronk broccoli
1 ui
450 g aardappelschijfjes
350 g gehakt
250 ml Blue Band Finesse voor koken
75 g geraspte kaas
Verwarm de heteluchtoven voor op 180˚C. Snipper de ui en snij de broccoli
in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes ca. 5 min. voor. Verhit een koekenpan of wok en rul het gehakt. Voeg de ui toe en bak deze kort mee. Voeg de aardappelschijfjes en de voor-gekookte broccoliroosjes toe en houd het geheel warm. Maak ondertussen de saus in een apart pannetje.
Breng 250 ml water, samen met 250 ml Blue Band Finesse en de inhoud van de zakjes Bieslook Roomsaus al roerend aan de kook. Laat ca. 1 min. zachtjes doorkoken. Schep het gehaktmengsel over in een ingevette ovenschaal en schenk de Bieslook Roomsaus erover. Bestrooi met geraspte kaas en bak het gerecht ca. 30 min. in de voorverwarmde oven.
Knorr Bieslookroomsaus is tip 6 in de Broccoli Top 10!
Ontdek meer Variatie Top 10’s op Knorr.nl!