Week 49 Dinsdag – Traditionele Italiaanse Spaghetti Bolognese
Week 49 Dinsdag – Traditionele Italiaanse Spaghetti Bolognese HOOFDGERECHT – 3-4 PERSONEN 10-15 MIN. (ca. 585 kcal p.p.)
10-15 MIN. (ca. 585 kcal p.p.)
Categorie: vlees
Keuken: Italiaans
Knorr Mix voor Spaghetti
1 blik tomatenblokjes (à 400 g)
350 g gehakt
300 g spaghetti
250 ml water •
2 el BlueBand Vloeibaar
Probeer nu Chef Luigi’s recept voor
traditionele Italiaanse Spaghetti Bolognese.
Bereidingswijze:
Probeer nu zelf Chef Luigi’s traditionele Spaghetti Bolognese!
Kook de spaghetti volgens de gebruiks-aanwijzing op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 el BlueBand Vloeibaar in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de inhoud van het zakje toe. Voeg de tomatenblokjes en 250 ml water toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat het 2-3 min. zachtjes doorkoken. Verdeelde gekookte spaghetti over de borden en schep de saus er over.
Variatietip Wil je groenten aan Luigi’s recept toevoegen? Voeg dan bij een Italiaans groentepakket (400 g) 200 ml water toe i.p.v. 250 ml.
Probeer nu Chef Luigi’s recept voor traditionele Italiaanse Spaghetti Bolognese.