null Beeld

Week 49 Dinsdag – Traditionele Italiaanse Spaghetti Bolognese

Week 49 Dinsdag – Traditionele Italiaanse Spaghetti Bolognese HOOFDGERECHT – 3-4 PERSONEN 10-15 MIN. (ca. 585 kcal p.p.)

HOOFDGERECHT – 3-4 PERSONEN

10-15 MIN. (ca. 585 kcal p.p.)

Categorie: vlees

Keuken: Italiaans

Knorr Mix voor Spaghetti

1 blik tomatenblokjes (à 400 g)

350 g gehakt

300 g spaghetti

250 ml water •

2 el BlueBand Vloeibaar

Probeer nu Chef Luigi’s recept voor

traditionele Italiaanse Spaghetti Bolognese.

Bereidingswijze:

Probeer nu zelf Chef Luigi’s traditionele Spaghetti Bolognese!

Kook de spaghetti volgens de gebruiks-aanwijzing op de verpakking.

Verhit ondertussen 2 el BlueBand Vloeibaar in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de inhoud van het zakje toe. Voeg de tomatenblokjes en 250 ml water toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat het 2-3 min. zachtjes doorkoken. Verdeelde gekookte spaghetti over de borden en schep de saus er over.

Variatietip Wil je groenten aan Luigi’s recept toevoegen? Voeg dan bij een Italiaans groentepakket (400 g) 200 ml water toe i.p.v. 250 ml.

Probeer nu Chef Luigi’s recept voor traditionele Italiaanse Spaghetti Bolognese.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden