null Beeld

vrijdag: Haringtartaar met appel

Categorie: vis Keuken: Hollands

BORRELHAPJE - 4 PERSONEN

20 MIN. (ca. 320 kcal p.p.)

4 maatjesharingen

2 el zure room

1 kleine rode ui, fijngesnipperd

1 kleine zoetzure appel, in blokjes van 2 mm

1 el dille, fijngesneden

Snijd de haringen in kleine blokjes. Meng er de zure room door. Schep de ui en de appel door de haringtartaar. Breng op smaak met de dille en zout en peper. Schep de haringtartaar in 4 (wijn)glazen en garneer naar wens met een extra takje dille. Lekker met sneetjes stokbrood.

Met een Tefal pan wordt bakken en koken heel gemakkelijk

Een hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, een uitgebreid assortiment en de beroemde rode stip, de Thermo-Spot, daarmee maakt Tefal het kerstkoken gemakkelijk voor u. De unieke Thermo-Spot in het midden van de pan wordt effen rood als de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Op dat moment kunt u het gerecht in de pan doen voor een perfect bakresultaat.

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden