Sinaasappel-banaan smoothie met wortel en amandelmelk
Een drankje met fruit is lekker fris. Zoals deze sinaasappel-banaan smoothie met wortel, yoghurt en amandelmelk.
Probeer hem zelf thuis!
Wat heb je nodig voor deze smoothie?
(6-8 kleine glazen)
- 2 biologische sinaasappels
- 240 ml sinaasappelsap
- 2 bananen, bevroren en in plakjes
- 1 flinke wortel, geraspt
- 1 tl vanille-extract
- 200 ml Griekse yoghurt
- 100 ml amandelmelk (of gebruik extra yoghurt)
Bereidingswijze sinaasappel-banaan smoothie:
- Pel de sinaasappels en snijd het vruchtvlees in stukken.
- Pureer ze samen met de banaan en de wortel bij tot een glad mengsel.
- Voeg dan de vanille, yoghurt en amandelmelk toe.
- Zet koel weg tot gebruik.
Bereidingstijd: ± 7 min.
Mmmmm..
Productie | Colette Beyne
Fotografie| Maaike van Haaster
Styling | Silke Visscher
Foodstyling | Gees van Asperen
Receptuur | Dosia Brewer
Dit artikel verscheen eerder in Margriet 2019-16. Je kunt deze editie nabestellen via magazine.nl.
Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.