null Beeld

Roerbaknoedels met casselerrib en paksoi

Ingrediënten

1 ui - 1 struik paksoi - 150 g dikke plakken casselerrib - 1 pak woknoedels - 2 el wokolie - 2 el vloeibare honing - 4 el Japanse sojasaus - 2 tl sambal badjak - 1 el pindakaas met stukjes noot - gehakte koriander

Zo maak je het!

Snipper de ui. Snijd de paksoi in stukken; houd de groene bladeren apart. Snijd de casselerrib in dobbelsteentjes. Kook de woknoedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken. Verhit de wokolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de ui en de witte delen van de paksoi glazig. Voeg honing, sojasaus, sambal badjak en pindakaas toe. Schep de gare noedels, de paksoibladeren en de vlees blokjes erdoor en warm het geheel nog 2-3 min. goed door. Bestrooi met lekker veel koriander.

Extra informatie

Bereidingstijd: 10 min.

Calorieën: 490

Streep-je-Slank vakjes: 49

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden