null Beeld Fotografie: Wout Hendrickx. Recepten & foodstyling: Ilse D’Hooge.
Beeld Fotografie: Wout Hendrickx. Recepten & foodstyling: Ilse D’Hooge.

PREMIUM

Recept voor de paasbrunch: minikaaswraps met omelet en ham, bieslook

Kaas als wrap, kan dat? Jazeker! Deze miniwraps van plakken mozzarella gevuld met roerei, ham en bieslook bewijzen het.

Lekker anders en vooral... lékker! En ze zijn klein genoeg om er gewoon nóg eentje te nemen.

Ingrediënten voor minikaaswraps met omelet en ham, bieslook

voor 4 personen

  • 8 plakjes mozzarella (tostikaas)
  • 4 eieren (M)
  • 2 el slagroom
  • 4 el gekookte hamreepjes
  • ± 1 el boter
  • 2 el fijngesneden bieslook

Verwarm de oven op 180 °C. Leg de kaasplakjes met voldoende tussenruimte op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 5-6 min. in het midden van de oven of tot de kaas mooi begint te kleuren. Klop de eieren los met de slagroom en voeg de hamreepjes toe. Verhit wat boter in een koekenpan met antiaanbak­laag, schenk het mengsel erin en blijf roeren tot roerei. Breng op smaak met peper en zout. Neem de kaasplakken uit de oven en laat ± 3 min. afkoelen. Verdeel het roerei over de kaas en bestrooi met wat bieslook. Rol de kaas op zoals een wrap. Houd even vast zodat ze hun vorm behouden. Leg de wraps op bordjes en bestrooi met de rest van de bieslook.

Bereidingstijd: ± 15 min.

Colette BeyneFotografie: Wout Hendrickx. Recepten & foodstyling: Ilse D’Hooge.
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden