null Beeld

Mie met tofu, paksoi en paprika (v)

Ingrediënten

250 g eiermei - 1 ui - 1 teen knoflook - 1 rode paprika - 1 struik paksoi - 2 bakjes tofu roerbakreepjes mild gekruid (à 180 g) - 2 el olie - 1 tl kerrie of chilipoeder - 100 g taugé - zout en peper - 2-3 el ketjap

Zo maak je het!

Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de paprika in stukjes en de paksoi in repen. Bereid de mie volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de olie in een wok en roerbak de tofu 3 min. Voeg de ui, knoflook, paprika en paksoi toe en roerbak in ca. 3 min. gaar. Bak de taugé 1/2 min. mee. Strooi er kerrie of chilipoeder over en schep de gare mie erdoor. Breng het gerecht op smaak met ketjap en zout en peper.

Extra informatie

Bereidingstijd: 20 min.

Calorieën: 480

Streep-je-Slank vakjes: 48

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden