Margriet logo
null Beeld

Lekker én snel: plukbrood met pesto en mozzarella

Krijg je met Pasen familie en/of vrienden over de vloer? Verras ze met een heerlijk plukbrood van pesto en mozzarella. Pauline Weuring van de foodblog Uitpaulineskeuken.nl laat zien hoe snel en makkelijk je deze borrelhap maakt. 

Wat heb je nodig voor plukbrood?

- 1 afbakstokbrood

- pesto (zelfgemaakt of kant-en-klaar)

- mozzarella

Zo maak je het!

Verwarm de oven voor op 220 graden. Haal daarna de afbakstokbrood uit de verpakking en maak snedes in het stokbrood. Zorg ervoor dat je niet te ver doorsnijdt, voor ¾ is voldoende, zodat je daarna de ingrediënten ertussen kunt stoppen. Verdeel daarna met een mes de pesto tussen de snedes van het stokbrood, gevolgd door dunne plakjes mozzarella. Bak het brood in ongeveer 15 minutien goudbruin de oven.

Bron | Uitpaulineskeuken.nl

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden