Lekker borrelhapje: plukbrood
Heb je trek in een makkelijk en snel borrelhapje? Maak dan een plukbrood! Met maar een paar ingrediënten zet je een spectaculair borrelhapje op tafel.
Wat heb je nodig?
- 1 groot, rond brood, ongesneden
- mozzarella in plakjes
- kruidenboter
Zo maak je het:
- Snijd het brood diagonaal in en doe dit kruislings nogmaals. Snijd niet helemaal tot de bodem, zorg dat het brood bij elkaar blijft.
- Stop de mozzarella in de gleufjes tussen het brood.
- Smeer de kruidenboter er ook tussen.
- Bak ongeveer 20 minuten op 180 graden.
Eet smakelijk!
Liever iets lichters eten tijdens de borrel?
Kijk hier voor borrelhapjes met minder calorieën.
Geen groot, rond brood kunnen vinden? Je kunt het ook maken met een stokbrood!
Bron: tiphero.com
Meer artikelen van Margriet? Schrijf je in en ontvang wekelijks de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief