L’ Amuse kaasplateau verfijnd
Nagerecht: Dit met zorg door l'Amuse samengestelde plateau vormt een genot voor elke gelegenheid.
Het bestaat uit de volgende 5 kaassoorten (+/- 20 gram per soort, per persoon):
1. Délice de Bourgogne- een triple crème uit de Bourgogne-streek, vangepasteuriseerde melk en room gemaakt. Witschimmel
2. Selles sur Cher- een milde geitenkaas uit de Loire, met een laagje as ter bescherming. Geitenkaas
3. Tamié - een trappistenkaas uit de Savoie, nog echt door praktiserendemonniken geproduceerd. Roodlfora
4. Shropshire Blue- prachtige, van origine Schotse, blauwschimmel, stevig,smaakvol maar niet zout! Blauwschimmel
5. Reypenaer VSOP - overjarige Beemster, gerijpt in monumentenpakhuis in Woerden. Harde kaas
Lekker makkelijk en vers: bestel de ingrediënten voor dit recept direct online bij Culinaire Versmarkt met onderstaande button.