null Beeld

L’ Amuse kaasplateau verfijnd

Nagerecht: Dit met zorg door l'Amuse samengestelde plateau vormt een genot voor elke gelegenheid.

Het bestaat uit de volgende 5 kaassoorten (+/- 20 gram per soort, per persoon):

1. Délice de Bourgogne- een triple crème uit de Bourgogne-streek, vangepasteuriseerde melk en room gemaakt. Witschimmel

2. Selles sur Cher- een milde geitenkaas uit de Loire, met een laagje as ter bescherming. Geitenkaas

3. Tamié - een trappistenkaas uit de Savoie, nog echt door praktiserendemonniken geproduceerd. Roodlfora

4. Shropshire Blue- prachtige, van origine Schotse, blauwschimmel, stevig,smaakvol maar niet zout! Blauwschimmel

5. Reypenaer VSOP - overjarige Beemster, gerijpt in monumentenpakhuis in Woerden. Harde kaas

Lekker makkelijk en vers: bestel de ingrediënten voor dit recept direct online bij Culinaire Versmarkt met onderstaande button.

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden