null Beeld

Hét kersttoetje dat we deze feestdagen moeten maken

De bekende Amerikaanse patissier Anna Olson maakt sensationele én heerlijke baksels; van een Italiaanse taart met bloedsinaasappelsmaak en meringuetaartjes met bosbessen tot heerlijk Deens gebak. Hier geeft ze je dé tip voor een heerlijke kersttoetje.

Hét recept dat we deze feestdagen moeten maken?

We vroegen haar al eerder naar de meestgebakte bakfout en de absolute do’s én don’ts voor thuisbakkers. Haar tips en trucs vind je hier. En dat kersttoetje? “Een perfect dessert voor kerst is mijn Black Forest Roulade – het heeft alle smaken van een Black Forest-taart, maar de vorm van een boomstam EN het is glutenvrij, dus iedereen kan ervan genieten.”

Eet smakelijk!

Meer lekkers maken

Lekker gezond: frozen yoghurt-repen.

Maak de allerlekkerste cheesecake ooit!

Kijk ook:

Dit is de snelle manier om slagroom te kloppen:

Leuke artikelen van Margriet.nl ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden