null Beeld

Frambozenspoom

’ Een spoom neutraliseert de smaak, maar geeft het menu vooral een extra feestelijk tintje!’

Wijnsuggestie

Wij adviseren hierbij een Prosecco met een sprankelende frisse zachte bubbel. Een perfect ingrediënt voor deze spoom, die de smaakpapillen wakker schudt.

Deze wijn vind je ook in het speciaal voor Vrouwonline samengestelde wijnpakket. Hiermee haal je in één keer de juiste wijnen voor je kerstmenu in huis.

Spoom voor 4 personen

4 bollen frambozen- of bosvruchtensorbetijs

400 ml mousserende rosé wijn, bijv. prosecco, cava of champagne

1 Schep de bollen sorbetijs in vier glazen.

2 Schenk er de mousserende wijn op en serveer meteen.

Tip

Afhankelijk van je tafelstijl kun je trendy of juiste klassieke wijnglazen nemen. Stijlvolle champagneflûtes of -coupes kunnen ook!

bereiden: 5 minuten

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden