Donderdag – Krokante Kipwrap
Week 48 HOOFDGERECHT - 4 PERSONEN 15 MIN. + 15-20 OVENMIN. (ca. 650 kcal p.p.)
15 MIN. + 15-20 OVENMIN. (ca. 650 kcal p.p.)
Categorie: gevogelte
Keuken: Mexicaans
Maak lekker krokante stukjes Mexicaanse kip met
Santa Maria Crispy Chicken Bites Seasoning Mix. Heerlijk in tortilla’s,
salades of als hapje.
Ontdek veel meer Mexicaanse recepten,
producten en tips op www.santamariaworld.com
1 zakje Santa Maria Crispy Chicken Bites Seasoning Mix
1 pak Santa Maria Original wrap tortilla’s
500 g kipfilet in reepjes
2-4 eetlepels olie
ijsbergsla
geraspte parmezaanse kaas
Santa Maria Taco Topping Ranch Style
Doe de kipfilet in een kom en meng met de olie en de Crispy Chicken Bites Seasoning Mix. Bak de kip 15 tot 20 min.in de oven op 225°C. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Verwarm de Original wrap tortilla’s ca. 30 sec. in de magnetron en vul ze met de ijsbergsla en Crispy Chicken Bites. Garneer met parmezaanse kaas en Taco Topping Ranch Style.
Vouw een van de randen van de wrap naar binnen, rol op en serveer direct.