null Beeld

Donderdag – Geovanna’s Hollandse Gehaktschotel met sperziebonen

Bekijk het recept van Geovanna: Hollandse Gehaktschotel met sperziebonen

Hoofdgerecht (3-4 personen)

20 min. (ca. 550 kcal p.p.)

•300 g sperziebonen

• 3 paprika’s

• 1 ui

• 1 Knorr mix voor Hollandse Gehaktschotel

• 350 g gehakt

• 800 g aardappelen

• 4 el Blue Band Vloeibaar

Snijd de sperziebonen in stukjes en bak deze kort in vloeibare margarine. Voeg daarna water toe en laat de sperziebonen 5 min. smoren. Snijd de 3 paprika’s fijn en laat deze 5 min. mee smoren. Kook ondertussen de aardappelen gaar.

Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul. Roerbak de ui enkele minuten mee. Voeg dan de inhoud van het zakje en 350 ml water toe.

Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 2-3 min. zachtjes koken. Voeg dan de mix van sperziebonen en paprika’s toe en laat deze een paar min. meekoken.

Hollandse Gehaktschotel met sperziebonen is een tip ingestuurd door Knorr-fan

Geovanna Sinke.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden