null Beeld

dinsdag: Zeebaars met gebakken groenten

![](http://cm.daphnecm.com/cmp.php/igp/r/cmp/sanbluebandrecept/)

Categorie: vis Keuken: Hollands

Hoofdgerecht (4 personen)

25 min. (ca. 335 kcal p.p.)

4 zeebaarsfilets (ca. 500 g)

4 el Becel Keuken Vloeibaar

1 knolselderij, in blokjes van 1,5 cm

2 uien, gesnipperd

2 paprika’s (1 rode en 1 groene), in stukjes

150 g paddenstoelen (shiitake), in stukjes

1 el bladselderij, fijngesneden

Dep de vis droog met keukenpapier.

Verhit 2 el vloeibare margarine in een wok en roerbak de knolselderij met de ui bruin. Voeg de paprika toe. Laat de groenten in ca. 10 min. beetgaar en lichtbruin bakken. Schep de laatste 3 min. de shiitake erdoor.

Verhit 2 el vloeibare margarine in een koekenpan. Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak. Bak de vis op de huidkant ca. 4 min., draai om en bak de ander kant nog 1 min. op een hoog vuur. Breng de groenten op smaak met peper en zout en leg de vis erop. Garneer met de bladselderij.

Tip: Vloeibare margarine heeft een neutrale smaak waardoor de eigen oorspronkelijke smaak van het gerecht behouden blijft en volledig tot zijn recht komt.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden