null Beeld

BIO spaghetti con salsa tartufi en verse truffel

Hoofdgerecht: een smaakvol en aromatisch pastarecept in Italiaanse stijl door de zwatre truffelsaus, Parmezaanse kaas en truffel.

Voorbereidingstijd: 10 min

Bereidingstijd: 10 min

Benodigde hoeveelheden per persoon

125 gr BIO verse spaghetti

1/4 zwarte truffel

3 el zwarte truffelsaus

1/2 sjalotje

25 gr parmezaanse kaas

2 el olijfolie extra vergine - Coppini

1/2 teentje knoflook (Lautrec)

1 snufje zwarte peper (korrels Sarawak)

1 snufje zeezout (Sylvain LeDuc)

Bereiding

1. Zet een pan met ruim water en het zout op het vuur. Kook de spaghetti in 2-3 minuten beetgaar.

2. Snipper de sjalot en snijd de knoflook in kleine plakjes. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalot en knoflook.

3. Doe de spaghetti in pan bij de gesnipperde sjalot en voeg de zwarte truffelsaus er aan toe. Meng alles door elkaar.

4. Doe de pasta op het bord. Rasp de truffel en de Parmezaanse kaas en verdeel over de pasta. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met peper.

Lekker makkelijk en vers: bestel de ingrediënten voor dit recept direct online bij Culinaire Versmarkt met onderstaande button.

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden