Margriet logo
null Beeld Caroline Cracco (illustratie)
Beeld Caroline Cracco (illustratie)

PREMIUM

Gênante bedblunders waar je achteraf smakelijk om kunt lachen

Een gepassioneerde kus die uitmondt in een kopstoot, een elleboog tussen je ribben, ongemakkelijke geluiden... Seks kan soms behoorlijk gênant zijn. Gelukkig kun je er achteraf vaak smakelijk om lachen.

Goedemorgen

Anke (80): “De kinderen waren uit logeren. Ik lag in bed met een leuk sexy setje aan, er stond een lekker muziekje aan op de achtergrond en ik had me ingesmeerd met mijn (en zíjn) favoriete body-olie. Gerard zou zo wel thuiskomen. Maar dat duurde en duurde maar… De volgende ochtend vertelde Gerard dat hij me luid snurkend met open mond in bed aantrof en had bedacht dat hij me maar beter kon laten slapen.”

Op slot

Aafje (78): “De stemming zat er goed in die avond. Ik was in een romantische bui en klom boven op mijn man. Nu ik een beetje op leeftijd begin te komen, is mijn lichaam niet meer zo soepel als vroeger. Nadat ik een tijdje zo op mijn knieën zat, voelde ik dat mijn rechterknie ineens op slot ging. Er was geen beweging meer in te krijgen, ik moest echt van mijn man af rollen. De magie was er daardoor meteen van af, maar we konden er gelukkig wel samen om lachen.”

Reisgenoot

F. (66): “Na mijn scheiding, zo’n vijf jaar geleden, zou ik eindelijk weer eens op vakantie gaan. Italië, De Marken, samen met mijn vriendin Ineke die ook net was gescheiden. Alle ingrediënten voor een leuke vakantie waren aanwezig: een goede vriendschap, lekker Italiaans eten, zon en strand. Vanwege Inekes slaapapneu hadden we besloten een appartement met twee slaapkamers te boeken. Een goede reden om mijn vibrator, die ik al een lange tijd niet meer had gebruikt, mee te nemen. Die eerste avond had ik nog niet eens uitgepakt of Ineke plofte neer op mijn bed. Opeens werd het verdacht stil, terwijl ze naar mijn opengeslagen koffer keek. Boven op mijn toilet-spullen lag-ie daar open en bloot. Mijn vibrator.”

Ongemakkelijk

Dien (71): “Mijn ergste bedblunder? Die keer dat er nog een stukje verdwaald wc-papier tussen m’n billen bleek te zitten…”

Foutje

Rosita (57): “Gênant: ik appte een foto van mezelf in nieuwe sexy lingerie naar mijn moeder in plaats van naar mijn nieuwe vriend.”

null Beeld

Mislukte striptease

Meriam (59): “Eigenlijk paste deze actie niet bij me, maar na een paar glazen wijn voelde ik me sexy genoeg om mijn man een striptease te geven, omdat ik wist dat hij die graag wilde. De striptease ging alleen bepaald niet zoals hoe je die in de film ziet. De stoel viel om, ik kreeg de knoop van mijn strakke broek niet goed los en tot slot stond ik te hannesen met mijn bh. Ik vrees dat m’n man maar moet blijven dromen, haha.”

Ahhhhhh

Els (68): “Ik was begin twintig en lag met mijn toenmalige vriendje te rommelen in de duinen. Totdat hij hard begon te kreunen, wat naadloos overging in luid gekerm. Ik was verbaasd, had niet door dat hij al zo ver was. Tot hij plotseling in zijn blootje rondjes begon te rennen. Bleek dat hij met zijn billen in een nest met rode mieren had gelegen.”

Zó moe

Noor (61): “Ik heb altijd een forse cup E gehad en die is de laatste jaren nogal zuidwaarts gedaald. Nadat mijn kinderen een Tinderprofiel voor me hadden aangemaakt, belandde ik tijdens de eerste date al bij een aantrekkelijke man in bed. Hij was een goede minnaar en ik voelde – wat ik niet had verwacht – totaal geen gêne in bed. Tot ik naar de wc ging en hem naar me zag kijken toen ik de slaapkamer weer binnenliep. Omdat ik niet wilde dat hij zag hoe erg mijn borsten hingen, gooide ik, voor de optische lift, mijn armen in de lucht terwijl ik ondertussen luid begon te gapen. ‘Wahhhhhhh, wat ben ik moe,’ murmelde ik. Op deze manier zagen die borsten van mij er een stuk pronter uit. Die nacht moest ik – vermoedelijk vanwege de opwinding in combinatie met een zwakke blaas – nog een keer naar het toilet en herhaalde ik hetzelfde toneelstukje. Nooit meer iets van hem gehoord natuurlijk.”

null Beeld

Ontluchting

Lia (62): “Ik zal niet de enige zijn die dit gênante moment ooit meemaakte, maar ik voelde me er knap ongemakkelijk bij toen er luid en duidelijk hoorbaar flink wat lucht bij me ontsnapte. Maar dan aan de voorkant, zeg maar. In het Engels schijnt hier zelfs een speciaal woord voor te zijn: queefs.”

Intimiteit

Ans (81):Seks maakt gelukkig, is goed voor je mentale gemoedstoestand en werkt zelfs als een natuurlijke pijnstiller. Maar ja, gênante momenten horen er ook bij. Waar die momenten vroeger meer mentaal van aard waren (‘Doe ik het wel goed, is dit niet raar?’), is het nu meer het fysieke vlak dat voor ongemakken zorgt. Dat geldt zowel voor mij als voor mijn man. Voor ons is van belang dat we blijven focussen op dat wat nog wél mogelijk is; knuffelen, kussen, masseren. Intimiteit is voor mij nu het belangrijkste aspect van seks geworden.”

Verspreking

A. (60): “Dit verhaal verdient geen schoonheidsprijs, ik weet het, maar tijdens mijn huwelijk met Richard had ik een minnaar. Rob was mijn collega en al vanaf de eerste dag dat hij bij de bank kwam werken, voelde ik me tot hem aangetrokken. Na een kerstuitje van de zaak reed ik met hem mee terug. Toen hij me bij mijn auto afzette, hebben we voor het eerst gekust. Ik was in de zevende hemel. Met mijn man zoende ik al jaren niet meer en ook in bed stelde het niet veel meer voor. Van het een kwam het ander en Rob en ik kregen een verhouding. We zagen elkaar eens in de twee à drie weken, vaak in een hotel. Ik wist dat ik een einde aan mijn huwelijk moest maken toen ik Richard tijdens een vrijpartij Rob noemde. Ik haspelde nog wat met de letter R, maar wist me geen raad en snapte niks van mijn vergissing. Want Rob en Richard waren twee totaal verschillende mannen. Een halfjaar later ben ik gescheiden, Rob is nog bij zijn vrouw. Desondanks heb ik de juiste keuze gemaakt. Soms is een verspreking nodig om tot de juiste beslissing te komen.”

Krak!

Hanneke (67): “Toen wij nog niet zo veel te besteden hadden, waren onze reizen tamelijk low budget. Zo ook die keer in dat goedkope hostel in Gent. Het gammele bed kraakte sowieso al ontzettend en dat bereikte zijn climax toen we op een gegeven moment finaal door de lattenbodem zakten. Ik voel nóg het schaamrood op mijn kaken toen we bij de receptie moesten melden dat we door het bed waren gezakt.”

Vol passie

Betty (74): “Ik werd met zó veel liefde en passie door mijn man in zijn armen genomen, dat ik de volgende dag pas merkte dat mijn rib was gekneusd.”

Poedelnaakt

Peter (64): “Het incident is alweer jaren geleden, toen ik net een relatie had met mijn toenmalige vriendin. Midden in de nacht moest ik naar het toilet, maar in plaats van in de badkamer belandde ik – poedelnaakt – in de slaapkamer van haar ouders.”

Dit artikel komt uit het Digitale Magazine van Margriet. Benieuwd wat er nog meer in staat? Klik hier.

Noor Feije & Els MeyerCaroline Cracco (illustratie)

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden