Margriet logo
null Beeld iStock, Getty Images.
Beeld iStock, Getty Images.

PREMIUM

Online nieuws

Stap voor stap gezonder leven

Om een gezonde levensstijl (lees: voldoende beweging, slaap, ontspanning en gezond eten) te stimuleren, introduceerde verzekeraar a.s.r. Goed bezig! Op dit gratis online platform vind je verschillende (hardloop-)programma’s, 7-minutenwork-outs en challenges, zodat je stap voor stap nieuwe gezonde gewoontes kunt aanleren.
Meer weten? Ga naar asr.nl/verzekeringen/zorgverzekering/goed-bezig

null Beeld
null Beeld

Tip

Denk je erover na om een weekend naar Parijs, ­Berlijn of Barcelona te gaan? Met de (web)app ­trainline – die ­trein- en ­busreizen van 270 ­aanbieders vergelijkt - boek je eenvoudig trein­tickets. Download de app via Google Play Store of de App Store

null Beeld
  1. De butlermoord
    In november 1983 overlijdt de rijke weduwe Dorothea van Wijlick. Haar butler en verzorger Dick van Leeuwarden wordt hier door de Hoge Raad verantwoordelijk voor gehouden. Maar is dat wel terecht? Journalisten Babs Assink en Lammert de Bruin (makers van De show­bizzmoord) zoeken het uit.
  2. In de ban van Rian
    Een podcastserie over de zeer omstreden zelfverklaarde cyberdeskundige Rian van Rijbroek. Wie is deze charlatan? Waarom kon ze uit het niets als ‘deskundige’ aanschuiven bij Nieuwsuur? En hoe is het haar gelukt om een IT-miljardair als Gerard Sanderink in haar macht te krijgen? Deze zevendelige serie geeft je de antwoorden.
  3. Een soort God
    Het fascinerende verhaal van de kungfu-klas die ontaarde in een sekte. Vijf voormalig leden van de groep vertellen over hun ervaringen, hoe leraar René hen jarenlang in zijn macht had en emotioneel en fysiek manipuleerde. In de laatste bonus­afleveringen hoor je ook René zelf en krijg je een inkijkje in het strafproces.
null Beeld

Zo wordt goedkoop geen duurkoop

Kies je voor een merkloze telefoon­oplader let er dan op dat je die in een bekende, ­betrouwbare winkel koopt en dat er een CE-logo op staat. Dit betekent dat het apparaat, in dit geval dus de oplader, geschikt is voor gebruik in Europa.
seniorweb.nl

null Beeld

Grip op je geld

Door de hoge lasten is het in deze tijd voor velen moeilijker rondkomen. Wie hulp nodig heeft met zijn financiën kan de online training Aan de slag met je geldzaken van het Nibud volgen. Tijdens de training krijg je handige tips, tools en tests die je meer grip geven op je geldzaken.
De training is tot en met 31 gratis beschikbaar maart via nibud.nl/tools/aan-de-slag-met-je-geldzaken/

Tara BeckiStock, Getty Images.

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden