MT23 M23 Praat mee Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

PREMIUM

‘Erectie-‘probleem’? Ik zie het niet zo’

Sandra’s man vindt dat hij een probleem heeft. Maar Sandra zit er veel minder mee dan hij.

MT23 M23 Praat mee Beeld

Sandra (59): “Mijn man kampt sinds enkele maanden enigszins met wat erectieproblemen. Ik zeg het bewust zo voorzichtig, want ik zie het zelf niet zo zwaar en wil ook eigenlijk voorkomen dat we het echt als een ‘probleem’ gaan ervaren en behandelen. Wat ik problematischer vind is dat mijn man dat dus wel doet of probeert te doen, waardoor dit onderwerp zijn humeur én onze gesprekken gaat beïnvloeden en hij volgens mij de erectieproblemen in de hand werkt. Lastig onderwerp dit.”

Vorige keer in Wat zou je doen?

‘Ik zie dat mijn dochter haar jongste zoon duidelijk voortrekt’. Marina (71): “Sinds acht maanden heb ik weer contact met mijn dochter, die na mijn scheiding partij koos voor haar vader. Ik doe liever niets waarmee ik dat contact op het spel zet, of moet ik omwille van mijn kleinkind toch het risico nemen? Ik zie namelijk dat mijn dochter haar jongste zoon duidelijk voortrekt en dat haar oudste zoon daarop reageert door negatieve aandacht te trekken. Ik heb met hem te doen. Maar zou zijn moeder al enige kritiek van mij kunnen ontvangen?”

Op Instagram gaven een paar Margriet-lezeressen aan dat Marina het beter niet kan zeggen. ‘nellyvangils’ zegt: “Als je er wat van zegt, zie je de kleinkinderen misschien niet meer. Als je zwijgt, kun je het in de gaten houden. En dicht bij je kleinzoon zijn. Zo heb je er wat aan en hij ook.”

Lezeres ‘rianneroos’ zegt: “Ik zou vragen of de oudste zoon een keertje mag komen logeren, en hem dan flink verwennen, en vooral vaak zeggen dat oma heel veel van hem houdt.😍❤️”

Advies geven?

Elke week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil je Sandra advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina of op Instagram reageren op dit dilemma.

Laura KraegerGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden