Margriet logo
null Beeld

Kijk mee: de liefste huisdieren van de redactie

Katten, honden, cavia’s, konijnen... 
De redactieleden van Margriet zijn dol op dieren. Dat levert natuurlijk veel grappige plaatjes op. Speciaal voor dierendag verzamelden wij leuke foto's van de huisdieren van de redactie!

Kat Puk van freelance beeldbewerkster Christiane de Jong “Hoeveel mandjes Puk ook heeft, het liefst vertoeft ze op plekken die niet voor haar bedoeld zijn. Bijvoorbeeld op dit veel te kleine plankje.”

null Beeld

De konijnen en de cavia van Arianne Vogel, freelance vormgever. “Ik heb een grote ren voor Bambi, Puck en Tesla in de tuin, zodat ze lekker veel ruimte hebben. Hun favoriete bezigheid is echter met elkaar kroelen, op een zo klein mogelijk oppervlak...”

null Beeld

Hond Balou van chef tekstredactie Leontine Haverhals. “Balou krijgt het nog weleens voor elkaar om het huis af te breken als wij buiten de deur zijn. Als je dan geen aandacht krijgt met je sloopwerk, zit er maar één ding op: even aantonen wát je dan hebt gesloopt!”

null Beeld

Kat Chaska van traffic coördinator Carla Scholten. “Ik heb een (te) dure robotvis voor mijn kat Chaska gekocht, omdat ik had gelezen dat katten lekker afkoelen als ze met hun pootjes in het water zijn. Chaska vond het echter te warm om actie te ondernemen.”

null Beeld

Konijn Jane van chef -vormgeving Irma Mooij. “Jane zit altijd buiten, ook als het regent. En dan gaat haar vacht altijd kroezen, alsof haar haren tussen een wafelijzer hebben gezeten!”

null Beeld

Kat Pip van artdirector Marieke van der Maeden. “Verstoppertje spelen is niet de sterkste kant van Pip. Ze denkt hier prima verscholen te zitten en even aan onze aandacht te ontsnappen.”

null Beeld

Heb jij ook van die leuke foto's van je huisdier(en)? Deel ze met ons!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden