Over Margriet.nl & contact

Deel dit artikel:

Op margriet.nl vind je herkenbare persoonlijke verhalen, tips die het dagelijkse leven gemakkelijker maken, veelzijdige en vooral praktische informatie over gezond leven, lekker eten, reizen en een relevante selectie van nieuws(artikelen) die je niet wilt missen!
Wie werken er op de online redactie? Even voorstellen…

 

 -Online redactie-

Loesja de Bruin
Online Manager (neem contact op)

 

Laura Mensink
Online en social marketeer (neem contact op)

-Sales-

xd9rtvi6ngc7

Corine Schumacher
Commerciële samenwerkingen  (neem contact op

Online redactie-adres
Margriet.nl
Postbus 1640
2130 JA Hoofddorp

Margriet magazine
Hoofdredactie: Leontine van den Bos
Marketing manager: Marjo Wolters

Informatiecentrum Margriet
Wilt u informatie over de inhoud van Margriet magazine? Neem dan contact op met het informatiecentrum van Margriet. Tel.: 088-55 00 222 (lokaal tarief) op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur. Of via redactie@margriet.nl.

Sanoma Media Netherlands B.V.
Margriet.nl is een onderdeel van Sanoma Media Netherlands B.V. te Hoofddorp. Sanoma Media Netherlands B.V., de uitgever van Margriet, legt van haar abonnees en klanten in het kader van haar dienstverlening gegevens vast. Deze gegevens worden gebruikt ter uitvoering van de overeenkomst en om abonnees en klanten te informeren over relevante producten en diensten van Sanoma Media Netherlands B.V. De gegevens kunnen ook worden gebruikt door onze partners en door zorgvuldig geselecteerde organisaties om klanten te informeren over relevante aanbiedingen betreffende producten en diensten. Als u op deze informatie geen prijs stelt dan kunt u dit schriftelijk doorgeven aan:

Sanoma Media Netherlands B.V.
Klantenservice
Postbus 40005
2130 KM Hoofddorp