MT23 23 Voorwoord Dots Beeld  Valentina Vos
Beeld Valentina Vos

PREMIUM

‘We snappen steeds beter waar het om gaat en dat willen we doorgeven. Misschien kunnen we een inspiratiebron zijn’

Lieve lezers,

2022 is een bijzonder jaar voor ons, want dit jaar maken we ons Sisters on tour-afscheidsrondje in theaters en op festivals, met als groot eindfeest Symphonica in Rosso in de Ziggo Dome op 14 december. En dan is er nu ook nog een eigen Sisters Margriet! We vinden het een eer.

Of je nou fan was of niet, we gaan proberen je te inspireren. We zijn nu zestigers, de kinderen zijn groot, de carrières lopen lekker, we zitten lekker in ons ruimere vel en… heel belangrijk: we trekken ons niet meer zo veel aan van wat anderen vinden. We doen wat wij willen doen. Geen uitstel meer.

We zijn door schade en schande, verlies, ziektes en door ons intense leven met elkaar wijzere vrouwen geworden. We snappen steeds beter waar het om gaat en dat willen we doorgeven. Geen ‘zo moet je het doen’-tutorial, maar misschien kunnen we een inspiratiebron zijn. Patty en Esther hebben bijvoorbeeld een geweldige middag beleefd met Margriet-lezeressen; oude fans die een fotoshoot kregen.

Wie ben je en hoe wil je dat uitdragen? Er is geen metamorfose nodig om je beste zelf te zijn. Als je durft te zijn wie je bent, met al je kwetsbaarheden én je kwaliteiten ligt er een heerlijke tijd voor je. We spreken uit ervaring. We zijn vijf vrouwen van zestigplus in strakke jumpsuits, die zingen en dansen op het podium en van elke minuut genieten. Yeah!

Veel leesplezier!

Angela Angéla Esther Patty Anita

De Dolly Dots Valentina Vos

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden