Header De affaire NW Beeld Redactie
Beeld Redactie

PREMIUMAflevering 27

Terwijl mijn lichaam nog natintelt, beleef ik de hele middag opnieuw. Hoe Daniël en ik zoenden alsof ons leven ervan afhing

Terwijl ze een verkoelend bad neemt, denkt Nina terug aan die middag vol passie met Daniël.

Vorige week: Nina zocht Daniël thuis op om te vertellen dat ze moeten stoppen met appen en flirten. Maar de aantrekkingskracht was te groot.

Week 27 Vrijdagavond

“Ga je nu in bad?” De perfecte boogjes boven Evi’s ogen schieten omhoog. “Het is vet warm buiten! Wat ben je toch een maf mens.” We zitten na te tafelen met z’n vijven. Alsof het een doorsnee avond is waarop mijn stiefdochter is komen aanwaaien. Ik kan haast niet geloven dat ik zojuist gewoon heb staan koken. Dat ik doodnormaal de jongens begroette toen ze binnenstapten, Kaj het gebruikelijk standje gaf toen hij zijn tas met natte zwemspullen in een hoek gooide. Ook toen Thijs thuiskwam, met zijn ontspannen weekendgezicht, gaf ik hem een zoen alsof niets aan de hand was.

Zo makkelijk is het kennelijk, om vanuit de armen van een ander weer in je vertrouwde rol te kruipen. Alsof er niets is gebeurd. Alsof Daniël en ik niet eindeloos hebben gezoend vanmiddag, eerst op een keukenstoel, tot die vervaarlijk begon te kraken, daarna op zijn bank. Ja, het lukte me om normaal te doen bij mijn gezin, maar nu móet ik alleen zijn, of ik knap met een knal uit elkaar.

Alsof ons leven ervan afhing

In de badkamer draai ik de kraan helemaal open. En terwijl ik mijn lichaam dat nog natintelt in het water laat zakken, beleef ik de hele middag opnieuw. Hoe de mond van Daniël de mijne weer vond op zijn bank, en we verder zoenden, gulzig, buiten adem, alsof ons leven ervan afhing. We zoenden zoals ik al een eeuwigheid niet meer heb gezoend. Thijs en ik doen het nog maar zelden, alleen in bed, een tikje plichtmatig, bij onze incidentele vrijpartijen. Nu wérd ik mijn mond, mijn lippen, mijn tong en ik voelde me opstijgen, als een puber die dit voor het eerst ontdekt.

Puberaal waren ook onze strelingen, gepassioneerd en tegelijk afwachtend. Mijn handen kropen onder zijn shirt en voor het eerst raakte ik zijn rug aan, warm, stevig en zacht, veel minder behaard dan de rug van Thijs. Ik liet mijn hoofd achterovervallen toen Daniël mijn borsten ontblootte en zijn lippen zich om mijn tepels sloten. Maar toen zijn vingers onder mijn rok een dansje maakten over mijn slipje en ik voelde hoe mijn lichaam begon te trillen, duwde ik zachtjes zijn hand weg.

Niet omdat ik niet wilde. Er was nog nooit iets geweest wat ik liever wilde. Maar ik was bang dat ik niet fris rook en ik had me niet geschoren vanmorgen, expres niet, zodat ik niet in de verleiding zou komen, maar o, wat had ik daar nu spijt van. Wanneer we dit doen, moet het perfect zijn, dacht ik en opeens zei ik dat ook, fluisterend in zijn oor, en ik schrok er niet eens van. En we zoenden verder, oneindig, tot Daniël...

‘Lieverd, kom je naar bed?’

Een bonk op de badkamerdeur. “Lieverd, kom je naar bed?” Thijs klinkt opgewekt. “Je zit daar al bijna twee uur. Gaat het wel met je? Je zag er gespannen uit, volgens mij werk je veel te hard. Zullen we er lekker vroeg in gaan samen?” Mijn maag verkrampt. Ik laat mijn hoofd in mijn handen zakken. Moet hij nu net déze avond uitkiezen om zo attent te zijn? Als hij maar niet net vanavond zin in seks heeft…

Volgende week: doet haar zoon Ruben Nina een bekentenis.

Over Nina

Nina (51), redactiemedewerker, woont samen met Thijs (53), stiefdochter Evi (24), zonen Ruben (16) en Kaj (13) en hun cyperse kater Harrie (2). Ze is nog altijd dol op Thijs. Toch wordt ze verliefd op iemand anders. En dat zet haar leven op scherp.

NinaRedactie
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden