Header De affaire NW Beeld Redactie
Beeld Redactie

PREMIUMaflevering 31

Mijn handen grijpen zich vast in zijn haar en ik verdwijn in hem en zweef aan zijn hand de trap op, zijn slaapkamer in

Nina gaat bij Daniël langs en wéét wat daar gaat gebeuren. Eén keer maar, houdt ze zichzelf voor.

Vorige week: kreeg Nina de boodschap dat ze vooral trouw moet zijn aan zichzelf.

Met trillende handen draai ik mijn hemelsblauwe Mazda op slot. Daar staat hij, achter het raam. Hij lacht naar me. Het kuiltje in zijn wang laat mijn knieën knikken.

Eén keer, één keer, dreunt het door mijn hoofd, op het ritme van mijn voetstappen. Eén geheime date. Want één keer is geen keer, één keer kan een droom zijn, een wilde fantasie en als het dan meteen weer voorbij is, is het eigenlijk nooit begonnen. Zo suste ik mezelf de afgelopen dagen en ik twijfelde niet langer.

En nu sta ik voor hem. Ik kan haast niet slikken van de zenuwen. Of komt dat door mijn verlangen?

“Hoi lieve Nina,” zegt Daniël. Hij brengt zijn gezicht dichtbij, zodat ik de zwarte spikkeltjes in zijn irissen zie. Dan glijdt hij met zijn vingers over mijn wang, mijn neus, mijn mond. “Je bent het echt.”

Hij trekt me over de drempel, sluit de deur achter me en drukt zijn lippen op de mijne. Even voelt het onwennig, maar dan, alsof het startschot van een wedstrijd heeft geklonken, neemt de passie het over. Mijn handen grijpen zich vast in zijn haar en ik verdwijn in hem en zweef aan zijn hand de trap op, zijn slaapkamer in.

Haar plek, haar bed

De man die nu al zo veel maanden door mijn hoofd spookt, die ik maar niet weg krijg, hoe ik dat ook heb geprobeerd, duwt me op het grote bed. Zijn handen glijden onder mijn jurk. Over mijn blote benen, die ik vanmorgen met bevende handen schoor, ik sneed me nog, het bloed liet zich maar moeilijk stelpen. Ondertussen trekt zijn tong een gloeiend spoor naar mijn hals.

Ik voel me wegdrijven, tot mijn blik plotseling naar de muur wordt getrokken. Een blok van kleurverschil verraadt dat daar normaal gesproken iets hangt. Zijn trouwfoto? Zijn vrouw met een zwangere buik? En een golf van misselijkheid overspoelt me. De afgelopen weken heb ik alleen aan Thijs gedacht, maar er wordt nóg iemand bedrogen, een vrouw, een moeder, net zoals ik, ik zag haar op Facebook met haar open lach en rode haar. En al heeft ze er dan zelf voor gekozen voorlopig naar Frankrijk te gaan, misschien hoopt ze nog op een verzoening met Daniël. Hoe het ook zit, dit is háár plek, háár bed, in deze slaapkamer die zo duidelijk door een vrouwenhand is ingericht en ik heb hier niets maar dan ook niets te zoeken.

Zwaar van verlangen

Ik wil me losmaken, opstaan, maar mijn lichaam is zwaar van verlangen. En als ik voel hoe Daniëls warme lippen zich zachtjes om de tepel van mijn rechterborst sluiten en zijn vingers over mijn slipje glijden, begin ik zo te trillen dat ik weet ik dat het me niet zal lukken weg te gaan.

Eén keer. Eén keertje maar. Daniël komt omhoog en terwijl hij me blijft aankijken, trekt hij langzaam mijn slipje uit. Dan lig ik naakt voor hem, met mijn verre van perfecte lijf. Ik lees in zijn blik dat hij me prachtig vindt, net zo prachtig als ik hem, ook met dat grote, bobbelige litteken in zijn zij. En dan lossen al mijn gedachtes op en denk ik helemaal niets meer. Niets en nog een beetje minder.

Als we later bezweet van elkaar af rollen hebben we nog steeds niets gezegd. Ik blijf naar mijn hem kijken, drink zijn gezicht op. Het lijkt een droom maar het is echt-echt-echt: mijn lijf dat nasiddert is het levend bewijs. En als Daniël me vragend aankijkt voordat hij me opnieuw naar zich toetrekt, kan ik niets anders dan knikken.

Want ja: één keer. Maar nu zo vaak als we kunnen.

Volgende week: Kijkt Nina terug op de seks met Daniël. Ze voelt zich opgetogen, tot ze zich opeens iets realiseert.

Over Nina

Nina (51), redactiemedewerker, woont samen met Thijs (53), stiefdochter Evi (24), zonen Ruben (16) en Kaj (13) en hun cyperse kater Harrie (2). Ze is nog altijd dol op Thijs. Toch wordt ze verliefd op iemand anders. En dat zet haar leven op scherp.

NinaRedactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden