Waai uit op Pampus voor maar €12,50 (Verlopen)

Deel dit artikel:

– In samenwerking met Pampus

Midden in het IJmeer ligt een bijzondere vesting op bijna vierduizend heipalen: forteiland Pampus. Vaar mee naar dit werelderfgoed en geniet van allerlei activiteiten tijdens een dagje uit op Pampus!

Groene parel in het IJmeer
Oorspronkelijk werd Pampus gebouwd om Amsterdam te beschermen. Inmiddels biedt het forteiland al 25 jaar een bijzonder uitstapje voor jong en oud. Lekker uitwaaien, op het terras genieten van een
Pampus-gebakje én het uitzicht over het IJmeer of bezoek de Pampus Xperience. Hoor hier het geratel van machines uit vervlogen tijden en kanonschoten, en zie via multimedia hoe de eetzalen, slaapvertrekken en werkruimtes van een eeuw geleden weer tot leven komen. Het eiland biedt voor ieder wat wils, van grote evenementen als SAIL Pampus tot aan intieme etentjes bij Zomerlicht. Een indrukwekkend dagje uit!

  • Boottocht
  • eilandbezoek
  • de nieuwste speurtocht
  • de Pampus Xperience
  • een foto-expositie
  • heerlijk Pampus-gebakje

Extra informatie en voorwaarden
Bij beschikbaarheid van een gids kan er ook gratis deelgenomen worden aan een rondleiding door het fort. Check voor je bezoek de openingsdagen en de tijden van de veerdienst Muiden. Na aanschaf van
het ticket dient een bezoek vooraf gereserveerd te worden via de website Pampus.nl. De entreetickets zijn geldig t/m 29 oktober 2017, op basis van beschikbaarheid. De prijs is exclusief € 0,70 boekingskosten per kaartje. Je kunt aan de actie meedoen zolang de voorraad strekt. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen en niet inwisselbaar voor contant geld. Restitutie is niet mogelijk.