Gezondheid

Zó verhoog jij je weerstand

weerstand.jpg

Op sommige momenten is je weerstand minder goed en ben je vatbaarder voor ziekten. Door op deze punten extra te letten verbeter je je immuunsysteem en word je dus minder snel ziek.

Margriet samen met Just2Bfit

Eet gezond

Kies voor gezond en gevarieerd eten. Kortom: veel groente, fruit, vezels (zaden en noten), bonen en olie. Zo krijg je veel antioxidanten binnen waarmee je jezelf wapent tegen schadelijke stoffen. Met name in felle en donker gekleurde voeding zoals bijvoorbeeld vlierbessen, broccoli, wortels en rode bieten zitten veel antioxidanten. En vergeet niet om voldoende water te drinken, het liefst meer dan 2 liter per dag.

Beweeg voldoende bij een verminderde weerstand

Bewegen is goed voor je en dat geldt zeker bij een verminderde weerstand. Beweeg dan het liefst 30 minuten overdag in de buitenlucht. Pak bijvoorbeeld de fiets in plaats van de auto voor je boodschappen. Of ga na de lunch een wandeling te maken. Door dagelijks te bewegen activeer je letterlijk je lichaam.

Vermijd stress

Zorg voor voldoende ontspanning naast inspanning en let op dat er niet teveel stress in je dagelijks leven is. Probeer te relativeren en focus op datgene dat belangrijk voor je is. Opruimen in huis kan ook rust geven. Zorg voor ontspanning door je telefoon weg te leggen en een gezelschapspelletje te spelen met elkaar of even een wandeling te maken.

Voldoende slaap

Slapen is belangrijk. Want vermoeidheid kan tot een verminderde weerstand leiden. Ga daarom op tijd naar bed en probeer rond de 8 uur slaap te krijgen. Voer voor het slapen gaan geen drukke telefoongesprekken en vermijd spannende films of internet. Kom tot rust en probeer voor 22:30 uur in bed te liggen: de uren voor 24:00 uur zijn namelijk erg belangrijk.

Vitaminen

Multivitamines zijn je beste vriend bij een minder sterk immuunsysteem. Ze verhogen je weerstand en energieniveau. Just2Bfit biedt natuurlijke producten. Zoals Just2Bfit Complete: een goede natuurlijke aanvulling multivitaminen die het lichaam dagelijks nodig heeft. Of probeer Just2Bfit Active dat de energiestofwisseling bevordert, vermoeidheid vermindert, het hart ondersteunt en jouw energieniveau verhoogt. Beide producten zijn gebaseerd op groente- en fruit extracten en 100% natuurlijk. Ze bevatten daarnaast mineralen zoals selenium, die belangrijk zijn voor een goede weerstand.

Voel je optimaal vitaal

Volgens onderzoek van het RIVM lukt het Nederlanders niet om voldoende groente, fruit, peulvruchten en vis te eten. Om zeker te zijn dat je toch alle vitamines en mineralen binnenkrijgt kun je kiezen voor de vitaminesupplementen van Just2Bfit. Just2Bfit is een Zwitsers bedrijf gespecialiseerd in natuurlijke voedingssupplementen. Just2Bfit werkt nauw samen met DSM: de toonaangevende wereldwijde leverancier van vitamines.

Just2Bfit is te koop bij Etos, Service Apotheken en op Just2Bfit.nl.

Ook interessant