Wonen & Tuinieren

Zo maak je je tuin klaar voor het nieuwe seizoen

met-deze-laatste-trends-maak-je-je-tuin-klaar-voor-het-nieuwe-seizoen.jpg

Lekker creatief buiten bezig zijn: er zijn tal van mogelijkheden om je tuin een frisse look te geven. Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee – de grootste tuinbeurs van Nederland – is de eerste stap om ze waar te maken. Ontdek de laatste trends en innovaties en doe mee aan unieke workshops en activiteiten. Alles is in huis om jouw tuindroom waar te maken!

Margriet samen met TuinIdee

Inspiratie voor je tuin

Verspreid door de Brabanthallen worden verschillende tuinen, waaronder de fotogenieke romantische tuin, aangelegd. Ideeën voor een stadstuin, een balkon of juist een grote siertuin, iets luxe of meer avontuurlijk? Het is er allemaal! Doe mee aan unieke workshops en activiteiten en kom direct in contact met alle experts die je dichter bij jouw gedroomde tuin brengen. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van jouw tuin? Kom naar het TuinAtelier. Voor onderhoudstips raadpleeg je de deskundige van Groenadvies. Neem een foto of zelfs een plant mee voor het juiste advies.

Groen welkom met tuin-personality’s

De entree vormt het groene hart van TuinIdee. Je kijkt je ogen uit in de indrukwekkende hal ter grootte van anderhalf voetbalveld. Dwaal door de vele voorbeeldtuinen en volg in het Theater de presentaties van bekende tuin-personality’s zoals Jurgen Smit en Romeo Sommers.

Gehuwd op Valentijnsdag

Voor iedereen die op 14 februari is getrouwd en met gemengde gevoelens naar hun trouwfoto kijkt, biedt TuinIdee een unieke gelegenheid. De grootste tuinbeurs van Nederland geeft deze Valentijn-koppels gratis de kans om dé foto, destijds gemaakt in een kaal park, besneeuwd prieeltje, binnen bij de centrale verwarming of dorre vlakte, opnieuw te maken. Maar nu in een groene, bloeiende en zeer romantische tuin! Valentijn-koppels kunnen op vertoon van een officieel document met trouwdatum, zich tot uiterlijk 10 februari aanmelden via info@tuinidee.nl o.v.v. Valentijn.

TuinIdee

TuinIdee is de grootste tuinbeurs van Nederland en dé plek om je klaar te maken voor het nieuwe tuinseizoen. De beurs is van
donderdag 13 februari t/m zondag 16 februari 2020 geopend van 10.00 tot 18.00 uur in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Tickets kosten € 16,50, maar zijn nu in de online voorverkoop slechts € 12,50 per persoon. Bestel nu!

Ook interessant