Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Heb je een nieuwe telefoon nodig? Dan wil je dit eerst even lezen

nieuwe-iphone-nodig-met-een-refurbished-toestel-kun-je-besparen.jpg

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone, maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Dan kom je al snel terecht op de tweedehands markt. Durf je deze stap toch niet te zetten? Kies dan voor een refurbished smartphone, oftewel: een tweedehands smartphone die gecontroleerd én gerenoveerd is. Hier zitten veel voordelen aan: niet alleen de prijs is aantrekkelijk, ook de kwaliteit doet niet onder aan die van een nieuw toestel. 

Margriet samen met Forza Refurbished

Het is hét slimme alternatief voor nieuw: beter voor je portemonnee én voor de wereld.

Refurbished

Misschien wel de belangrijkste reden voor veel mensen om te kiezen voor een refurbished product is de prijs. Je kunt namelijk tot 60 procent besparen op een iPhone, iPad of Macbook. Wanneer je je oude iPhone inruilt, ben je nóg voordeliger uit. Daarnaast ontvang je maar liefst 24 maanden garantie bij aankoop van een refurbished product met het Keurmerk Refurbished.

Technische kwaliteit

Het product wordt pas aangeboden als men 100 procent zeker weet dat de technische kwaliteit is gewaarborgd. Naast de minimaal vijftig technische controles vindt er nog een grondige reiniging van de toestellen plaats, en wordt er gezorgd dat de laatste iOS-software op het toestel aanwezig is.

Een duurzame keuze

Er worden jaarlijks miljoenen smartphones afgeschreven terwijl ze nog prima bruikbaar zijn. Wist je dat er jaarlijks 2 miljard nieuwe mobiele producten worden geproduceerd? Als je kiest voor Forza Refurbished maak je een duurzame keuze en lever je actief een bijdrage aan energiebesparing, vermindering van de uitstoot van broeikasgassen, materiaalbesparing én kostenbesparing.

Scherpe prijs

Forza beschikt over het grootste assortiment refurbished Apple-devices van de Benelux. Zo is een iPhone 6S al verkrijgbaar vanaf € 179,- en ben je al vanaf € 199,- eigenaar van een iPhone 7. Bekijk alle beschikbare Forza Refurbished iPhones.

Beeld | iStock

Ook interessant