Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Om déze vijf redenen wil je vandaag nog iemand verrassen met een kaart

de-leukste-manier-om-een-geliefde-te-verrassen-een-persoonlijke-kaart.jpg

Hoewel we digitaal veel contact hebben met onze vrienden, familie en collega’s, is het natuurlijk ook leuk om hen te verrassen met een kaart. Met een persoonlijke kaart is de verrassing nog veel groter.

Margriet samen met Greetz

Vijf redenen waarom een Greetz-kaart maken én ontvangen zo leuk en persoonlijk is.

1. Je kunt de kaart personaliseren

Bij Greetz bepaal je helemaal zelf wat er op de kaart staat. Maak de kaart persoonlijk met een foto of naam op de voorkant, zodat er van deze kaart maar één is. Je kunt ook kiezen uit vele bestaande designs. Je vindt dus altijd een passende kaart voor jouw ontvanger.

2. Het is een leuke verrassing

Een kaart in de bus wordt altijd met enthousiasme ontvangen. Is de kaart gepersonaliseerd met een foto van een gedeelde herinnering? Dan maakt dat de verrassing extra groot.

3. Een blijvende herinnering

Vaak wordt een fotokaart op een later moment nog eens teruggevonden en gelezen, waarna herinneringen weer komen bovendrijven.

4. Je laat weten dat je aan iemand denkt

Als je een persoonlijke kaart in je brievenbus vindt, is er dus iemand geweest die moeite heeft gedaan om die gezellige foto of lieve tekst op de kaart te plaatsen. Je voelt je gewaardeerd en geliefd.

5. Een kaart kan áltijd

Van een verjaardag, geboorte van een kindje, het bieden van een steuntje in de rug tot aan laten weten hoe blij je met iemand bent: er is altijd wel een goede reden om iemand te verrassen.

Een persoonlijke kaart versturen met Greetz?

Echt persoonlijke aandacht geven doe je met een kaart van Greetz. Een mooi gebaar, waardoor een ander zich gewaardeerd en speciaal voelt. Want iemand doet iets speciaal voor jou.

  1. Kies een kaart op greetz.nl
  2. Upload je foto(‘s)
  3. Schrijf je tekst
  4. Verstuur naar jouw ontvanger

Kaarten verstuurd voor 22.00 uur worden de volgende dag al bezorgd! Dit zijn onze favorieten:

Beeld | Getty Images

Ook interessant