Reizen

Wist je dat je dit exotische dier gewoon op de Veluwe kunt spotten?

doen-op-de-veluwe.jpg

Je een echte royal wanen of exotische roze vogels spotten… Wist jij dat je hiervoor helemaal niet naar Buckingham Palace of Aruba hoeft af te reizen, maar dat je dit gewoon om de hoek kunt doen? Gewoon op de Veluwe! Wij zetten de leukste to do’s voor je op een rij!

Margriet samen met Voordeeluitjes.nl

Welke van deze zes gaat rechtstreeks op jouw bucketlist?

Flamingo’s spotten

Pal op de grens met Duitsland, in het Zwilbroekerveen, strijken tussen maart en juli ieder jaar weer flamingo’s neer. Een verrekijker of telelens kan handig zijn, want flamingo’s broeden op een eilandje midden op het Ven. Er ligt een mooi wandelpad van een kleine zes kilometer naast, dus er is onderweg ook genoeg ander moois te bekijken.

Fietsen langs smaakvolle plekjes van de Veluwe

De mooiste (en lekkerste) fietsroute van de Veluwe; bij de Smultour geniet je van de prachtige omgeving en proef je bij zeven fantastische ondernemers. Door het seizoen heen varieert het aanbod bij elke ondernemer. Maak een keuze uit één van de routes van zo’n 25 kilometer voor slechts 15 euro per persoon. Dit is inclusief zeven bonnen voor diverse lekkernijen en een duidelijke routebeschrijving. Meer informatie op Smultour.nl.

Palingmuseum

Als je het Palingmuseum binnenstapt komt de geur van gerookte vis je gelijk tegemoet. Je leert er alles over de vangst van de paling, de techniek van het roken, de geschiedenis, en nog veel meer. Uiteraard kun je die overheerlijke, gerookte paling ook proeven. Meer informatie vind je op Palingmuseum.nl.

Restaurant Dikke Dirck

Gelegen in de historische binnenstad van Harderwijk met een interieur om van te smullen. Geniet bij restaurant Dikke Dirck van een lekker taartje, ga er gezellig borrelen of schuif ’s avonds aan tafel voor de befaamde Black Angus burger, bereid op een echte houtkoolgrill. Dikkedirck.nl

Speurtocht in Hanzestad Harderwijk

Harderwijk is een eeuwenoude Hanzestad. Doe mee aan ‘’Sleutels van de stad’’, een speurtocht, spel en stadswandeling in één. Je ontdekt smalle steegjes, leuke pittoreske pleintjes en historische gebouwen. Kortom: de mooiste bezienswaardigheden en leukste plekken van Harderwijk. Sleutelsvandestad.nl/harderwijk

Slapen op het landgoed van een kasteel

Plan minimaal twee nachtjes voor al het moois dat er te zien is op de Veluwe. En wat is er nu specialer dan overnachten bij een echt kasteel? Kasteel De Essenburgh ligt op een prachtig landgoed in het hart van de Veluwe. Je ervaart hier een historische sfeer en de omgeving is een oase van rust. Vanuit het hotel kun je alle kanten op en ’s avonds schuif je aan in de Gewelvenkelder van het hotel.

3-daags Halfpension arrangement

2x overnachten
2x uitgebreid ontbijtbuffet
2x 3-gangendiner
En meer…

Prijs en periode

Vanaf € 99 per persoon. De aanbieding is te boeken t/m 31 mei 2020.

Informatie en reserveren

Kijk voor meer informatie en reserveringen op Voordeeluitjes.nl of bel naar 0900 66 777 88. Op Voordeeluitjes.nl vind je de volledige prijzen en voorwaarden.

Ook interessant