Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Ongewenst urineverlies? Dít incontinentiebroekje wil je in huis hebben

g9mr9u662reu_selected_wide_1200.jpg

Wist je dat één op de drie vrouwen te maken krijgt met ongewenst urineverlies? Dit kan erg vervelend zijn bij het uitvoeren van je dagelijkse bezigheden. Om urineverlies bespreekbaar te maken, organiseerde TENA een spraakmakende modeshow tijdens de Margriet Winterfair waarbij modellen de TENA Silhouette incontinentiebroekjes droegen.

Margriet samen met TENA

Ongewenst urineverlies

Incontinentie betekent letterlijk: niet in staat urine of stoelgang op te houden. Vanuit incontinentie bestaan er verschillende vormen. Zo kun je bijvoorbeeld te maken krijgen met inspanningsincontinentie of stressincontinentie. Deze vormen komen vaak voor bij vrouwen bij hoesten, niezen of springen. Er zijn veel verschillende omstandigheden waardoor incontinentie kan ontstaan, zoals chirurgische ingrepen, zenuwbeschadigingen, infecties of zelfs ouderdomskwalen.

Stijlvolle en beschermende incontinentiebroekjes

Incontinentieverband in je ondergoed zit vaak niet zo comfortabel en fijn. Daarom komt TENA met de  TENA Silhouette incontinentiebroekjes voor vrouwen. De broekjes zijn stijlvol, comfortabel en beschermen je de hele dag tegen urineverlies en nare geurtjes. Daarnaast zijn de broekjes beschikbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten, zodat je ze makkelijk kunt combineren met je kleding. TENA Silhouette zit net zo comfortabel als ondergoed maar beschermt als TENA.

Tena

Taboedoorbrekende modeshow

TENA maakt zich hard om de taboes die rusten op urineverlies te doorbreken en dit bespreekbaar te maken. Daarom organiseerde TENA een modeshow op de Margriet Winterfair waarbij modellen de incontinentiebroekjes droegen. “We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen op de modeshow en hopen dat we hiermee aan vrouwen laten zien dat je je vrouwelijk én zelfverzekerd kunt voelen met incontinentiebroekjes”, liet Marian Bron, marketingcommunicatiemanager van TENA Benelux, weten.

Wil je jouw eigen TENA Silhouette in huis halen? Ze zijn verkrijgbaar in drogisterijen en bij de grotere supermarkten. Maar je kunt ze ook gemakkelijk online bestellen op de website van TENA. Wil je TENA Silhouette een keer gratis uitproberen? Vraag hier een proefpakket aan.

incontinentiebroekje

Ook interessant