Lifestyle

Met déze tips maak je je seksleven weer spannend

4cer2yy69tz2_selected_wide_1200.jpg

Waar je in het begin van je relatie vaak geen genoeg van elkaar kunt krijgen, wordt de intimiteit na verloop van tijd vaak minder. De spanning is eraf. Zonde, want seks houdt jullie intieme band sterk én is goed voor je gezondheid. Met deze tips maak je jullie seksleven weer een stuk gepassioneerder.

Margriet samen met De Paarse Keizerin

Praten

Vaker intiem met elkaar zijn gaat natuurlijk niet vanzelf. Je moet er moeite voor doen. En dat kan, op verschillende manieren. De eerste stap is om er met elkaar over te praten. Hoe zie jij jullie intieme relatie het liefst voor je? En hoe ziet je partner het voor zich? Door naar elkaars behoeften te luisteren is de eerste stap al gezet. Het is misschien spannend, maar ga ervoor. Het wordt er echt alleen maar leuker op!

Inspiratie

Om je relatie spannender te maken, kun je zelf inspiratie op doen. Vraag er eens naar bij een vriendin of snuffel wat rond op het internet. Wat ook goed kan helpen, is het lezen van opwindende verhalen. Dit kun je alleen, maar ook samen met je partner doen. Zo doe je niet alleen nieuwe inspiratie op, maar kom je ook meteen in de stemming. Twee vliegen in één klap.

Speeltje

Misschien vind je het spannend klinken, maar dat is nu juist de bedoeling: probeer eens een sexspeeltje uit. Door een speeltje te gebruiken kan je verlangen naar je partner versterken. Het is ook leuk om er samen mee te experimenteren. En ja, een vibrator kan heel opwindend en effectief zijn. Tegenwoordig zijn ze er in allerlei soorten en maten, dus er is keuze genoeg. Benieuwd welke het beste bij jou past? Raadpleeg dan de vibrator keuzegids.

Hulpmiddel

Er kan natuurlijk ook een onderliggende reden zijn waarom jullie niet meer zo vaak intiem zijn. Bijvoorbeeld door lichamelijke klachten. Veel vrouwen hebben last van vaginale droogheid. Hierdoor kun je last krijgen van pijn tijdens het vrijen. Gelukkig is hier een oplossing voor: glijmiddel. Er zijn tegenwoordig genoeg opties, dus je hoeft niet bang te zijn dat het voor extra irritaties zorgt. Bekijk hier welk glijmiddel het beste bij jou past.

De Paarse Keizerin inspireert jou graag voor een leven lang gepassioneerd liefhebben. Benieuwd naar hun tips? Neem dan een kijkje op de website en laat je inspireren.

Ook interessant