Reizen

Ga net als Leontine op magisch winteravontuur naar Fins Lapland

fins-lapland.jpg

Fins Lapland is magisch. Als een wit sprookje dat je ooit moet hebben beleefd. Margriets Leontine weet waarom. Ze ging begin januari naar Lapland en beleefde een week om nooit te vergeten.

Margriet samen met Buro Scanbrit

Leontine: “Ik heb met een hengel staan vissen in een wak, gelanglauft, gewandeld door soms metersdiepe sneeuw, bevroren watervallen gezien, me opgewarmd bij een kampvuur, een rendierenfarm bezocht en met de sneeuwscooter over bevroren meren gereden. Maar de allermooiste herinnering aan mijn weekje Lapland, is de huskysafari die we maakten. Je bestuurt zelf een slee met een stuk of zes honden die niets liever doen dan rennen. We hadden geen beter moment kunnen uitkiezen voor onze tocht; het weer en de temperatuur waren perfect. Het was onwerkelijk hoe de lucht kleurde: paars, roze, oranje en blauw. Denk daarbij een wit landschap met bomen bedekt onder een dikke laag sneeuw en dan het geluid van de glijdende slee en de rennende honden die zich een weg baanden door het landschap. Het was echt zo ongelooflijk mooi, een ervaring die ik nooit zal vergeten. En het noorderlicht, een van de redenen waarom ik naar Lapland wilde? Dat heb ik helaas niet gezien. Maar eigenlijk is dat helemaal niet erg. Dan moet ik nog maar een keer terug.”

Wil je net als Leontine op wintervakantie naar Fins Lapland? 8-daagse wintervakantie vanaf € 1.198 p.p.

Boek vóór 1 oktober de Winter Adventure Posio, de Winter Adventure Noorderlicht Ylläsjärvi of de Winter Adventure Fins Highlights bij Buro Scanbrit en ontvang € 100 korting per boeking met de actiecode MARGRIETACTIE.

Fins Lapland

Informatie en boeken

Bel voor inlichtingen en reserveringen met Buro Scanbrit op 020 – 462 10 40. Op dit arrangement zijn de ANVR voorwaarden van toepassing.

Fins Lapland

Ook interessant